Ondanks dat ik toch wel genoeg heb van de kou, geeft de sneeuw wel prachtige plaatjes! Een mooi wit landschap maakt bijna iedereen blij… toch?! ;-) Ons tenminste wel! Zaterdagochtend gingen we meteen naar buiten met Jaya en Sen (in de draagdoek). Lekker door de sneeuw lopen. Dat geluid! Hmmm… Heerlijk! We wonen bij de Maarsseveense plassen waar je lekker kunt wandelen aan het water en door het bos. Verder liepen we ook een rondje over het park waar we wonen. De houten huisjes zien er nog knusser uit in de sneeuw!

Ok… deze jas is niet echt geschikt om door de sneeuw te lopen. Na 10 minuten was ze al hartstikke nat. Even gauw terug naar huis voor een waterdichte jas!

Ik vind het zelf een groot voordeel om in de natuur te wonen, zeker in de zomer wanneer je hier lekker kunt zwemmen op 50 meter van ons huisje. Zelfs in de winter blijkt het een groot voordeel te zijn want nu liepen we zo lekker het bos in en langs het water om de eendjes te voeren.

Sen zat lekker in de Solly baby wrap die ik laatst gekocht heb. Eerlijk gezegd is de Little Frog doek die ik twee jaar geleden kocht beter in de winter, maar ik vind de doek iets te dik voor onder de jas. Het dikke materiaal is natuurlijk wel lekker warm nu. Een andere handige oplossing zou een draagjas of draagvest zijn. De draagjas van Bonprix is bijvoorbeeld heel handig en niet al te duur.

Zou het winterseizoen nu voorbij zijn of krijgen we nog een periode van sneeuw en vorst? Van mij mag de lente toch wel beginnen…. hoe mooi de sneeuw ook is!

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!