Een trailer interieur voor de hele familie!

by | feb 28, 2016 | Interieur en Design, Interieur Inspiratie, Wonen in een... | 0 comments

Wist je al dat we een camper gekocht hebben een paar maanden geleden? We zijn er druk mee bezig, althans wanneer we tijd hebben dan zijn we er druk mee bezig. Eigenlijk moet het interieur van de camper binnen nu een twee maanden af zijn, anders kunnen we er in de lente niet mee weg. Dat zou zonde zijn he…

Er moeten nog een aantal dingen gebeuren zoals het inbouwen van de boiler, het leggen van een nieuw vloertje (de ondervloer ligt er deels al) en het lassen van een tweepersoonsbankje ipv een bijrijdersstoel. De gordijnen heb ik helemaal af, ook heb ik een paar leuke sierkussens gemaakt voor op de banken en idealiter zou ik ook nog de hoezen van de kussens vernieuwen. Grote klus, dus ik weet nog niet zeker of ik hier al aan ga beginnen.

Anyway, deze mooie trailer werd ook helemaal opgeknapt. Zij hadden wel een iets grotere klus voor de boeg maar ook zij hebben het gehaald. Een trailer (airstream caravan) met veel slaapplekken voor de familie van 7!

Trailer interieur ideeën

Het voordeel van zo’n grote caravan is dat je heel veel plek hebt om spullen op te bergen. Dus als je met zo’n groot gezin gaat kamperen, dan weet je tenminste dat je voldoende ruimte hebt voor alle spullen.

Net zoals het interieur van hun huis, is ook het trailer interieur heel kleurrijk en voorzien van allerlei stofjes en printjes.

Ben je benieuwd naar producten die ze gebruikt hebben? Kijk dan eens op de website van de tour of the trailer.

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!