Een mooi open en groot appartement in Berlijn, helemaal in de retro stijl ingericht. De eigenaren zijn een jong Duits koppel die graag rommelmarkten afstruinen om mooie meubels en accessoires voor in hun appartement te scoren. Dat kun je ook wel zien, bijna alles wat in hun retro interieur staat is uniek. Hier en daar zien we een aantal standaard meubels maar over het algemeen is alles tot in de puntjes retro!

IMG_4597

Een retro interieur vol met verrassingen

IMG_4610 IMG_4656 IMG_4657 IMG_4659 retro-interieur retro-interieur retro-interieur retro-interieur retro-interieur retro-interieur retro-interieur retro-interieur retro-interieur retro-interieur retro-interieur

Het leuke aan dit appartement is dat de basis van de ruimte heel rustig is gehouden. Een houten vloer, witte wanden en een wit plafond. Daarnaast spreken mij de kleine stillevens die hier en daar gecreëerd zijn enorm aan. Kleine settings van accessoires bij elkaar.

Om het appartement aan te kleden is gebruik gemaakt van frames aan de wand vol met kunst, vloerkleden op de vloer, sierkussens hier en daar, en vooral veel planten en ander groen.

Het appartement is helemaal niet zo groot maar door de juiste basis van kleuren en materialen lijkt de ruimte veel groter.

Afbeeldingen via Herzundblut

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!