Wil je je badkamer een andere look geven? Ga je hem verbouwen en wil je een hele andere sfeer of blijft het hetzelfde maar zoek je naar goedkopere manieren om je badkamer te laten stralen? Hier heb ik leuke tips wat je bijvoorbeeld zou kunnen doen!

Nieuwe accessoires voor in de badkamer

Of je nu helemaal nieuw gaat of inderdaad een make over gaat toepassen: accessoires bepalen veel van de sfeer in je badkamer. Niet alleen de basis zoals de vloer, tegels en afwerking. Bij een verbouwing kies je uiteraard de tegels die je aanspreken, maar wat doe je nu als je echt iets anders wilt zonder te verbouwen? Inderdaad: kies gewoon voor hele andere kleuren van je accessoires of voor een hele andere stijl. Door de kleuren van je tegels hier ook in mee te nemen hou je toch een mooi geheel. Je kunt bijvoorbeeld kijken bij badkamerspiegels en voor een nieuwe spiegel kiezen. Veel groter of juist kleiner, een andere vorm of misschien wel één met een bijzondere kleur als lijst. Andere verlichting erbij doet ook wonderen. Kies voor een mooie kleur handdoeken, die je mooi uitstalt. Misschien heb je wel een hoekje voor een mooie plant! Alleen dat geeft al een hele andere look.

Make-over-badkamer-4

Speel met patronen en kleuren

Het kleurgebruik, maar ook patronen, kunnen een badkamer een grotere of juist kleinere uitstraling geven. Ook hier kan je mee spelen. En om dan nog terug te komen op die spiegel in de badkamer: meerdere spiegels geven ook een ruimtelijk effect! Warme kleuren of juist koele kleuren: het maakt echt heel veel verschil. Door hier mee te spelen geef je je badkamer dus ook een hele andere uitstraling.

Make-over-badkamer-1

Ga voor moderner

Natuurlijk ben je soms gewoon uitgekeken op je interieur en wil je iets moderners. Op dit moment zijn vooral natuurlijke materialen erg in trek. Kies je voor aardetinten, juist een Scandinavische look of ga je voor avontuur en maak je gewoon een jungle van je badkamer? Hou je wel van een wellness sfeer? Ook dat kan je natuurlijk prima nabootsen in je eigen badkamer!

Make-over-badkamer-3

Kastjes voor in de badkamer

Nieuwe badkamer kastjes doen ook een hoop. Niet alleen geven ze meer opbergruimte voor alle badkamerspulletjes. Ze geven de badkamer ook een geheel nieuwe uitstraling. Wil je het goedkoper houden of duurzamer? Dan verf je de huidige badkamer kastjes toch gewoon! Ga voor een goede kwaliteit verf, want het heeft natuurlijk wel wat te verduren in zo’n vochtige omgeving.

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!