De Australische huizen hebben al lange tijd geleden mijn hart gestolen. Voornamelijk de houten huizen aan de kust zijn zo inspirerend. Wonen aan de oceaan lijkt me heerlijk. Het uitzicht, de geur, de wind, de mogelijkheid om naar het strand te gaan, een strandwandeling te maken. Dat klinkt toch allemaal als een droom? Dit eclectische interieur komt natuurlijk ook uit Australië, Byron Bay om precies te zijn. Een prachtige plek waar heel veel inspirerende huizen, interieurs, shops, yoga en mensen te vinden zijn.

eclectisch-interieur-01

Het verhaal van Celeste en Chris klinkt zo bekend: ze hebben namelijk twee jaar gezocht naar het perfecte huis. Ik struin ook vaker Funda af op zoek naar dat ene huis maar ik heb het nog nooit gevonden. Een aantal musts in hun nieuwe huis moesten zijn: veel natuurlijk licht, planken vloeren, witte wanden, een tuin en dichtbij het strand. Het hele huis staat vol met persoonlijke en emotionele items die ze of gekregen heeft, geruild of zelf op de kop heeft getikt.

eclectisch-interieur-02 eclectisch-interieur-03 eclectisch-interieur-04 eclectisch-interieur-05 eclectisch-interieur-06 eclectisch-interieur-07 eclectisch-interieur-08 eclectisch-interieur-09 eclectisch-interieur-10 eclectisch-interieur-11

Bron: HomesToLove.com.au

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!