Cactussen zijn hot en trendy op het moment. Hoe kun je nou verschillende cactussen combineren in je interieur? Dit zijn 12 leuke ideeën voor de cactus!

12x cactus ideeën

Zet de cactus inclusief plastic potje in een leuke papieren zak! Omdat cactussen maar heel weinig water nodig hebben, kun je ze er even uithalen om ze water te geven en er weer terug in zetten. Zo blijven de papieren zakken langere tijd mooi!

Cactus-Ideeën

Cactus-Ideeën

Cactus-Ideeën

Grote en kleine cactussen zijn erg leuk om samen te combineren. Zet ze boven op een kastje, op de grond, naast je TV, waar dan ook! Doe eens gek en zet een cactus op een plek waar je het niet zo snel verwacht.

Cactus-Ideeen-5

Gebruik allerlei verschillende potjes, kopjes, pannen en vazen voor de cactussen. Schilder ze in een zelfde kleur of varieer juist met verschillende kleuren.

Cactus-Ideeen-6

Hier zijn prachtige koperen potjes gebruikt maar je kunt natuurlijk ook koperen ketels en pannen van je grootouders gebruiken als planten pot! Super uniek en nu hartstikke modern.

Cactus-Ideeen-7

Kleine vetplanten en cactussen in zo’n mooi glazen mini hangende terrarium. Prachtig om voor het raam te hangen of in een saaie hoek in je interieur.

Cactus-Ideeen-8

Cactus-Ideeen-9

Cactus-Ideeen-10

Je hebt niet altijd potjes nodig voor een cactus. Het bruin plastic potje wat je erbij krijgt is al leuk genoeg!

Cactus-Ideeen-11

Cactus-Ideeen-12

Wil je graag weten waar deze afbeeldingen vandaan komen? Kijk dan op mijn Pinterest board voor meer details.

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!