We zijn alweer een paar maanden verder en ook weer veel klusjes verder maar het einde komt in zicht! Afgelopen weekend hebben we de laatste klusjes verricht aan onze Hymer camper. Er staan nog twee dingen op de to do lijst maar dan is het ook echt klaar. Nou ja, bijna klaar dan. Want je kunt bezig blijven natuurlijk!

Wil je graag iets leuks voor in huis, voor in de camper of caravan winnen? Lees dan snel verder want ik verloot twee hele vrolijke posters!

Hier staat ‘ie dan, naast ons huisje geparkeerd. Tijdelijk hoor, want hier kan de camper niet blijven staan. Wel zo handig dat ‘ie dichtbij huis staat wanneer je er aan wilt klussen en kindlief in bed ligt.

Wat ons héél leuk lijkt is om de buitenkant van de camper te schilderen. Bijvoorbeeld de grijze strepen vervangen voor een leuk vrolijk kleurtje!

Wat hebben we dit keer allemaal gedaan aan de camper?

De puntje op de i gezet, dat is wat we gedaan hebben. Maar we hebben ook iets belangrijks gedaan, namelijk de bijrijdersstoel terug gezet en gemonteerd. We hadden deze namelijk los gehaald omdat we hier graag een tweepersoonsbankje willen hebben maar dat blijkt nog niet zo heel gemakkelijk te zijn.

Er zijn namelijk veel bedrijven die zich niet willen wagen aan het lassen van een bankje waar eerst een stoel zat. Stel je namelijk eens voor dat we een ongeluk krijgen en de camper niet berekend is op zo’n bankje… Je voelt hem al aankomen denk ik, dan is zo’n lasbedrijf opeens verantwoordelijk!

Dus, de stoel is teruggeplaatst voor nu, zodat we wel met de camper op pad kunnen. Jaya gaat dan in haar autostoel voorin en ik ga achterin de camper zitten waar je wél zonder riemen mag zitten.

Daarnaast heeft Bas ook een nieuwe schaarlamp opgehangen in de camper boven de rondzit. Super handig want je kunt de lamp naar boven laten schijnen, maar ook boven de tafel trekken.

De camper was ook nog niet helemaal schoongemaakt van binnen dus ik ben begonnen aan de douche/toilet die ontzettend vies was van al het klussen maar ook nog van de vorige eigenaren ben ik bang…

Na het poetsen sloeg de crea-bea bui van mij toe en had ik ontzettend veel zin en behoefte eraan om de camper eens echt te pimpen! Ik bedoel, ik heb de gordijnen en kussens al gemaakt maar ik wilde op een eenvoudigere manier ook nog wat dingetjes toepassen in het interieur van de camper. Dus, ik ging aan de slag met washi tape en een aantal posters die ik zelf ontworpen heb, een poster uit het Caravanity boek van Zilverblauw én leuke kaartenrekjes voor mooie ansichtkaarten die we onderweg tegen gaan komen.

Poster + Winactie = Winnen!

Misschien wist je al dat ik posters zelf ontwerp en verkoop in mijn webshop op deze website. De laatste die ik ontworpen heb zijn de “You are so cool” posters in vrolijke kleurtjes samen met een waterijsje! Echt een poster voor in de zomer op te hangen in huis of voor bijvoorbeeld in de camper!

Bij ons in de camper hangt de poster tegen een kastdeurtje aan waardoor het allemaal iets vrolijker wordt!

Zou je ook graag zo’n poster willen hebben? Dat komt dan goed uit want ik verloot twee A4 posters van “You are so cool” die je hier ziet hangen! Wat moet je hiervoor doen? Maar één ding!

  1. Laat op Facebook of in deze blogpost een bericht achter waar jij de poster gaat ophangen, wat het leukste plekje voor deze vrolijke poster zou zijn of aan wie je de poster graag cadeau zou willen doen en waarom!

That’s it!

Laat gauw een berichtje achter en wie weet ben jij de winnaar! Uit de reacties loot ik 2 winnaars die een vrolijke “You are so cool” poster thuis gestuurd krijgen!

Je mag ook DesignClaud liken op Facebook maar dat is geheel aan jezelf. Winnen gaat om de reactie die je achterlaat, niet de like ;-)

Je kan meedoen t/m maandag 18 april 23:59 en dan maak ik op dinsdag 19 april twee winnaars bekend!

Super leuk dat je meedoet en natuurlijk heel veel thanks voor het volgen van mijn blog!

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!