Deel 3: de gordijnen hangen in de camper!

by | jan 14, 2016 | Het Hymer Camper avontuur, Lifestyle | 1 comment

Afgelopen weekend begon ik aan het maken van de gordijnen voor de onze camper. Een totaal nieuwe uitdaging voor mij! Maar het ging gelukkig goed (op een paar scheve naadjes na) en binnen een volle dag naaien had ik drie gordijnen af.

Toen we begonnen met klussen hebben we alle gordijnen eruit gehaald zodat we goed konden schilderen. Destijds hebben we er nooit over nagedacht om even te noteren waar welk gordijn hing. In principe is dat ook niet direct nodig want het wijst zich wel vanzelf waar ze passen. Dinsdag ben ik naar de loods gegaan waar de camper staat en heb ik de gordijnen opgehangen. Toen ze eenmaal hingen begon ik te twijfelen, de gordijnen achter het hefbed, bij het raam, lijken of te kort of juist te lang. Waarschijnlijk horen deze dus niet bij het hefbed maar bij de ramen onder het hefbed. Voor nu hebben we ze maar even laten hangen ;-)

Komende week begin ik aan de andere gordijnen. Zoals de hefbed gordijnen dus maar ook de kleinere gordijnen die achterin bij de rondzit hangen. Deze zijn in principe decoratief maar het is ook wel gezellig als ze dicht kunnen. Dus, weer een mooie klus voor de boeg!

Het eindresultaat van de eerste drie gordijnen rondom het hefbed! Ik ben er heel blij mee, ondanks dat het nu zo’n donker en grauw weer is, voel ik wel al lekker een fris en zomers gevoel in de camper. Als alle gordijnen hangen kunnen we wat meer accessoires ophangen en misschien ook wel de kussens opnieuw stofferen.

Eerst maar eens kijken hoe leuk naaien nog is na de volgende 8 gordijnen!

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!