Als het goed is duurt het nog eventjes voordat onze kleine jongen komt, maar de babykamer is zo goed als af! Afgelopen weekend kwamen mijn ouders naar ons in Utrecht met een aanhanger gevuld met meubels. Allemaal meubeltjes gemaakt door paps! Ik schreef er laatst al een klein stukje over toen ik het geduld niet had om te wachten totdat het ingericht was ;-) Nou, nu staat alles er dus en heb ik het zo goed als kunnen inrichten. Er ontbreken nog wat spulletjes zoals een leuk dekentje voor de ledikant, een leuke hoes voor om het verzorgingskussen en de letters voor de Lightbox die ik bij de Hema kocht. Maar goed, ik heb ook nog wel even de tijd. Hopelijk haal je inspiratie uit onze babykamer en doe je nog wat leuke babykamer ideeën op!

Babykamer ideeën: De babykamer in het zwart + wit + okergeel

Een babykamer inrichten vind ik misschien wel de leukste klus die er is. Twee jaar geleden richtte ik het kamertje van Jaya in en daar beleefde ik ook veel plezier aan. Op dit moment zou ik haar kamertje wel weer opnieuw willen aanpakken maar dat zijn klusjes voor volgend jaar.

Het kamertje bestaat uit een houten vloer, witte wanden en donker houten wanden. Helaas omdat dit een huurhuis is, mogen we die donker houten wand niet schilderen, anders had ik deze wit geschilderd denk ik. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden…. :-) Hier komt ‘ie dan!

babykamer-ideeen-kinderkamer-zwart-wit-okergeel-designclaud-01 babykamer-ideeen-kinderkamer-zwart-wit-okergeel-designclaud-02 babykamer-ideeen-kinderkamer-zwart-wit-okergeel-designclaud-03babykamer-ideeen-kinderkamer-zwart-wit-okergeel-designclaud-05 babykamer-ideeen-kinderkamer-zwart-wit-okergeel-designclaud-06 babykamer-ideeen-kinderkamer-zwart-wit-okergeel-designclaud-07

Wat zie je allemaal in onze babykamer?

 • Het ledikantje is gemaakt door paps maar dit model is te koop bij DertigZes in het blank hout.
 • Ons matrasje komt van de Ikea.
 • De twee lijsten aan de muur komen ook van de Ikea.
 • De You and Me poster is van Alma Custom Designs.
 • De Batman poster kocht ik bij Wolf & Wolkje.
 • Het vloerkleed komt van de …. GAMMA! (Hihi.. voor maar 15 euro!)
 • Het rolkarretje in mat zwart komt van de Ikea (sinds kort verkrijgbaar in mat zwart).
 • De commode is ook gemaakt door paps maar wederom is dit model ook verkrijgbaar bij DertigZes.
 • Het plankje met steunen boven de commode komt van de Gamma.
 • Spulletjes op het plankje:
  • Het mandje is van de Hema.
  • Het prikbord van de Xenos.
  • De twee posters op het prikbord komen uit mijn eigen poster shop, bekijk ze allemaal hier!
  • Het kaartje I love you to the moon and back komt ook uit mijn shop maar is op dit moment alleen verkrijgbaar als poster.
  • Het konijntje komt uit een kinderwinkel.
  • De & lamp is van de Karwei van vorig jaar.
  • De zwart wit poster Into The Wild tegen de wand met de tipi is terug te vinden in mijn shop.
  • De pluk je droom banner komt van A Little Lovely Company.

Dat was de babykamer tot nu toe! Er zal vast nog wel het een en ander gaan veranderen aan het kamertje de komende tijd, want stilzitten gaat mij toch niet lukken.

Tot gauw weer, liefs Claudia

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!