Ga je binnenkort naar een verjaardag van een kindje? Wordt jouw eigen kind weer een jaartje ouder of wil je iets leuks kopen als kraamcadeau? Ik vind het zelf altijd heel lastig om iets leuks te vinden voor anderen. Voornamelijk omdat men heel goed weet wat wel en niet goed voor de kinderen is. Liever geen plastic speelgoed, liever geen speelgoed waar ze nog niet mee mogen spelen, geen boeken waar ze niks van kunnen leren etc. Dit maakt het natuurlijk niet heel gemakkelijk om het perfecte cadeau te vinden. Deze 10 leukste cadeautjes voor kinderen zijn leerzaam, sommige duurzaam, sommige van hout en andere weer veels te duur ;-)

Deze leuke houten dieren set van DIOTOYS is handgemaakt. Een prachtige set van dieren die leuk zijn voor een jongetje én een meisje.

Dit schoenen rek is weer eens iets anders voor op de kinderkamer. Het schoenen rek is ontworpen door EMKO en heet de Step Up Mini.

Het cadeau voor de meeste jongetjes: een politie auto! Gemaakt van hout natuurlijk. In deze reeks Ikonic Toys zijn er ook nog een brandweer auto en een ambulance.

Deze super stoere naampuzzel deed ik laatst cadeau aan mijn schoonzusje. Een persoonlijk cadeau dat leuk staat op een plankje in de kinderkamer maar ook erg leuk is voor later als ze kunnen puzzelen.

De naamlamp is van dezelfde ontwerper CRE8 als de naampuzzel. Deze staat nog op mijn verlanglijstje! Een prachtige lamp die ook nog eens erg leuk licht geeft.

Deze Mini Home Wooden Blocks zijn eenvoudige blokken om mee te bouwen. Daarnaast staan deze blokjes ook nog eens mooi in ons interieur en hoef jij je niet zo te storen aan al dat rondslingerende speelgoed.

Dit cadeau is voor de oudere kinderen: een Zack Beech Plywood Skill Game. Hier zijn de kinderen wel eventjes mee bezig!

Nog meer leuks om mee te bouwen zijn deze blokken in allerlei verschillende kleur tinten. De blokjes zijn van AndMe en kosten 25 euro.

DIY fun cards: kaartjes waar je allerlei leuks uit kan knippen! Gemaakt door Hektik.cc en hier te koop.

Tenslotte vind ik deze babygym ook erg leuk. Wederom een mooi item voor in het interieur! Een leuk cadeau voor de baby dus maar ook voor de ouders.

Dit waren de leukste cadeautjes voor kinderen. Hopelijk zit er wat leuks tussen voor jouw kind of verjaardagsfeestje!

Afbeeldingen via: CrowdyHouse

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!