Al vaker heb ik hier op DesignClaud huizen laten zien die prachtige buiten-binnen ruimtes hebben waarbij de overgang nauwelijks te zien is. In ons land is dat moeilijker te realiseren omdat wij de meeste maanden van het jaar niet zo’n warm weer hebben. In Nieuw Zeeland daarentegen is het ook niet altijd even warm maar op sommige plekken, bijvoorbeeld in het noorden, is het wel aangenamer. Dit prachtige buiten-binnen huis is ontzettend licht, ruim en open. Je loopt zo de tuin in zonder het gevoel te hebben dat je het huis daadwerkelijk verlaat.

 

De stijl van het huis is typisch Victoriaans. Het interieur is heel licht en ruimtelijk gehouden. Er zijn veel natuurlijke materialen gebruikt, lichte en neutrale kleuren en hier en daar een eyecatcher. Het hout dat je hier en daar ziet trekt direct mijn aandacht. Hout leeft, hout voelt warm en huiselijk aan en het is bewerkelijk. Vandaar dat ik echt een liefhebber van houten huizen ben.

De renovatie van dit huis kostte maar liefst 700.000 Nieuw Zeelandse dollar…. Oeps! Maar het is dan ook echt prachtig. Lees meer over dit mooie buiten-binnen huis op InsideOut.com.au

Afbeeldingen via: InsideOut.com.au

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!