Een tijdje geleden werd ik benaderd door Tuincentrum.nl of ik interesse had in het schrijven van een review over hun producten. Als liefhebber van een botanisch interieur, veel groen in huis en mooie bloemen en planten zeg ik daar natuurlijk geen nee tegen. Daarnaast was ik ook wel eens benieuwd naar het online bestellen van planten en het laten bezorgen ervan. Ik heb dit namelijk nog nooit gedaan en eerlijk gezegd zou ik er ook niet zo snel aan denken. Best wel stom want het is ontzettend handig en gemakkelijk om planten te laten bezorgen i.p.v. zelf te gaan halen. Zodra je een paar grotere kamerplanten wilt meenemen dan heb je al gauw een karretje vol en dus ook de kofferbak vol. Toen Oscar van Tuincentrum.nl de planten kwam bezorgen die ik had uitgezocht en ze op de keukentafel stonden, besefte ik me dat het online kopen van planten ontzettend fijn is! Want op deze manier had ik opeens 5 prachtige kamerplanten thuis!

Mijn botanisch interieur

Sommige planten zaten netjes verpakt in plastic, ze zaten allemaal in stevige plastic potten en zagen er allemaal heel mooi, verzorgd en gezond uit. Dat wordt een mooie uitdaging voor mij om ze zo mooi te houden!

Met vijf nieuwe kamerplanten erbij begint de woonkamer een lekker botanisch sfeertje te krijgen. Als potten koos ik voor terracotta pottenen een koper kleurige pot die ik nog had staan. Kijk je mee?

Naast onze hoekbank maakte ik een hoekje met een aantal krukjes/tafeltjes, een leuke mand vol met kussens en dekens en een vloerlamp waarbij ik een aantal planten plaatsten. Zo’n verzameling van potten, krukjes, planten etc. vind ik leuker dan hier en daar van alles in het interieur. Het geeft een rustiger effect in de woonkamer wanneer alles gegroepeerd wordt.

Natuurlijk had ik al een aantal planten staan, maar die kamerplanten die ik bij Tuincentrum.nl bestelde zijn:

De mooiste plant van deze vijf vind ik toch wel de bananenplant. Een plant die ik altijd al heb willen hebben! Ik koos voor een klein formaatje omdat onze woonkamer niet al te groot is. Gelukkig groeien ze wel redelijk hard dus als we over een tijdje gaan verhuizen krijgt de bananenplant wellicht meer ruimte.

Binnenkort wordt het hopelijk weer mooier weer zodat we weer lekker in de tuin aan de slag kunnen. Mijn Hortensia’s moeten bijvoorbeeld gesnoeid worden, de vlinderstruik moet bijgeknipt worden en alles een beetje gefatsoeneerd worden. De winter maakt de tuin niet echt mooier vind ik. Het ziet er vaak zo triest uit als het nat en bruin is. Gelukkig gaan de hortensia’s in de zomer weer lekker bloeien! Ik kijk er nu al naar uit!

Veel liefs, Claudia

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!