Jaaa, ik heb weer een paar leuke binnenkijkers van klanten gekregen met een DesignClaud poster. Ontzettend leuk dat zoveel mensen zich de moeite nemen om mij een foto te sturen van hun interieur. Niet alleen vind ik het zelf super leuk om te zien wat er met de poster gebeurd, ook voor andere klanten kan het heel handig en inspirerend zijn. Zo kan je namelijk zien hoe anderen de poster combineren in hun interieur, in welke lijst ze de poster ophangen en in welke kamer van het huis.

Ik hoor overigens vaak dat het wel eens lastig kan zijn om een bijpassende lijst te vinden. Eigenlijk vind ik dit gek want de posters worden op 6 standaard papierformaten geprint. Je zou denken dat de Ikea, Hema of welke winkel dan ook zorgt dat ze van die formaten ook lijsten hebben. Maar heb je bijvoorbeeld al een lijst en zoek je een geschikte poster voor erin, mail dan even het formaat en dan pas ik het aan.

De hartjes poster is verkrijgbaar in het zwart, het wit en in het mint groen. Maar eigenlijk kan ik deze poster in elke kleur maken die jij zou willen! :-)

Een bijzondere poster uit de reeks dieren is deze Aquarel-stijl leeuw! Naast de leeuw vind je ook andere dieren in de shop. Kijk maar eens bij de categorie Grafische posters.

Tenslotte zien we hier een stoere jongenskamer in het zwart wit. Zwart wit interieurs zijn niet te missen op het moment. De poster I love you to the moon and back is verkrijgbaar in het zwart wit en in het mint met wit.

Kijk voor meer foto’s van tevreden klanten eens hier op de pagina waar ik ze allemaal heb verzameld!

Liefs, Claudia

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!