Sinds kort hebben we een aantal nieuwe bijzettafeltjes. Het is niks vernieuwends want dit soort tafeltjes kennen we al langer maar het is wel een aangename verandering in huis. We hadden namelijk een grote en robuuste salontafel die erg laag was. Hierdoor gingen de kids er altijd op zitten en klimmen. Op zich niet erg maar omdat de tafel zo lomp was, stoorde ik me er steeds meer aan. Dus tijd voor iets anders!

Ik moet eerlijk bekennen dat sinds we Jaya hebben, het interieur een beetje op de 2e of zelfs 3e plek is komen te staan. Met kids wordt het huis veel sneller vies en dus ook de meubels. Hierdoor kiezen wij niet meer zo gauw voor een prachtige dure bank maar gaan we voor iets wat goed bij deze periode past. Iets wat tegen een stootje kan maar ook niet al te duur is. Want tja, luiers verschonen doen wij gewoon op de bank!

mijn-huis-interieur-bijzettafels-kerst-decoraties-02

Bijzettafel met kinderen in een huis

Ok, terug naar de bijzettafels. Hoe richt je een kidsproof bijzettafel in? Theelichtjes, glaasjes, kandelaren etc. zijn allemaal niet meer geschikt. Voordat je het weet ligt het op de grond. En, ik wil er ook niet telkens op moeten letten. Het huis moet leefbaar zijn en geen museum op dit moment. Dus, wat zet je dan op die bijzettafels? Eerlijk gezegd ben ik nog tot geen goede oplossing gekomen. Ga maar eens op zoek naar het antwoord op Google maar je komt er niet het perfecte antwoord tegen.

Dus nu staan ze er… zonder een gezellige vorm van decoratie.

mijn-huis-interieur-bijzettafels-kerst-decoraties-01

Inspiratie voor het decoreren: Bijzettafel met kinderen in huis

Ondanks dat de volgende afbeeldingen niet helemaal kidsproof zijn, denk ik wel dat ik me hierin kan vinden. Een klein theelichtje of vaasje moet kunnen toch?

Onze twee draadmand bijzettafels zijn van de Vechtweelde in Maarssenveen, maar je vind ze overal. Ronde bijzettafels zijn echt van deze tijd, dus keuze genoeg!

 

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!