Een tijdje geleden schreef ik over de nieuwe babykamer in huis. De meubeltjes waren net klaar en alles stond in het kamertje. Nu zijn we weer een paar weekjes verder en zijn er nog wat gezellige items bij gekomen. Zoals een mooie ledikant deken gemaakt door mijn moeder en een zelf gemaakt kussenhoesje (met blinde rits! YES!) voor op de stoel. Ik blijf trouwens inspirerende interieurs vinden als ik zoek naar babykamer zwart wit okergeel. Dus ik kan nog wel wat veranderen aan het kamertje met nieuwe ideeën, maar ja… Het moet een keer goed zijn toch? Komt je dat bekend voor dat je kan blijven veranderen in het interieur?

Babykamer zwart wit okergeel

Het ledikant heb ik nog niet opgemaakt en het matrasje zit nog steeds in de verpakking. Het ziet er natuurlijk wel wat knusser uit als het opgemaakt is maar het leek mij beter het nog even in de verpakking te laten. Het is soms nogal stoffig boven op de zolder dus zo is het beter.

babykamer-kinderkamer-zwart-wit-okergeel-zolderkamer-04 babykamer-kinderkamer-zwart-wit-okergeel-zolderkamer-03 babykamer-kinderkamer-zwart-wit-okergeel-zolderkamer-05 babykamer-kinderkamer-zwart-wit-okergeel-zolderkamer-06 babykamer-kinderkamer-zwart-wit-okergeel-zolderkamer-07 babykamer-kinderkamer-zwart-wit-okergeel-zolderkamer-02 babykamer-kinderkamer-zwart-wit-okergeel-zolderkamer-01

In plaats van deze Eames DSR wil ik hier graag een schommelstoel van Eames zetten, dat zit toch net iets fijner! Deze schommelstoel staat nu in de slaapkamer van Jaya dus die moeten nog even omgewisseld worden.

Dat waren de kleine toevoegingen aan de babykamer update van vandaag. Ik denk dat het babykamertje nu wel af is voor nu, wat vind jij? Ik kan er altijd blijven rommelen, spulletjes verschuiven, andere accessoires op het plankje zetten, toch weer twijfelen. Maar uiteindelijk moet een babykamertje gewoon goed functioneren. En ik denk dat we dit wel bereikt hebben.. We zullen het zien ;-)

Liefs, Claudia

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!