Zou je het gemist hebben, ondanks mijn enthousiaste berichten en foto’s, maar over een aantal dagen gaat er weer een groot avontuur van start. Dit keer geen caravan trip naar Italië of vouwtent ritje naar Denemarken maar een vliegreis naar Bali! Komende dinsdag, 2 mei, vliegen we naar Bali met z’n vieren voor 3 maanden. Voor het eerst op reis met het vliegtuig mét 2 kinderen. Niet heel bijzonder voor veel mensen, maar de tijdsduur van onze trip voelt wel bijzonder. Maar liefst 3 maanden genieten van het Balinese leven, kokosnoten, zon, zee, strand, Indonesische eten (jammie!), yoga, massages en… laat ik nu maar ophouden ;-)

De voorbereidingen op Bali

Eigenlijk verliepen de voorbereidingen op deze reis soepel. Na het opruimen van het huis (persoonlijke items) en het inpakken van de zomerkleding waren we klaar. Nu verblijven we een paar nachten in het zuiden des land bij familie en vertrekken we dinsdag naar Schiphol. Beseffen we al dat we dinsdag dan eindelijk gaan? Nee! Ik heb echt nog geen besef… Dat zal wel op Schiphol komen. De kinderen hebben natuurlijk helemaal niets in de gaten. Jaya zegt wel bij elke zonnebril die ze ziet: “voor Bali” of “Zwemmen Bali” of “Vlieghuis Bali” maar goed, wat het allemaal inhoudt snapt ze nog niet.

De vliegreis met 2 kinderen naar Bali

De vliegreis: eigenlijk het spannendste deel van de reis. Maar waarom eigenlijk vroeg ik me af. Vooral omdat je nadenkt over of de kids zich wel stil gaan houden in het vliegtuig. Dus eigenlijk vind je het vooral spannend voor andere mensen. Niet over nadenken dus! Ook al huilen ze, tsja… dat kan gebeuren. Dat doen ze niet met opzet en wij als ouders ook niet. Dan komt er ook nog eens bij dat we Business Class vliegen. “Vind je dat niet lullig voor andere passagiers in Business Class?” Die vraag heb ik ondertussen al zo vaak gehoord. Waarom zou het lullig zijn? Wij hebben evenveel recht om BC te vliegen. Ik ga jullie op de hoogte houden over onze reis op Instagram. Dus volg ons vooral ;-)

Bloggen over ons avontuur op Bali

Aangezien mijn blog voornamelijk over Interieur en Styling gaat, zal ik hier niet al teveel bloggen over onze dagelijks dingen in Bali. Maar wil je dit toch volgen? Dan kan je het beste via Instagram meekijken. Ik heb een persoonlijk account aangemaakt waar je vooral veel over ons zal zien en niet zo zeer over interieur en dergelijke. Wil je dat wel zien? Kijk dan op mijn DesignClaud IG account.

Liefs, Claudia

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!