Alweer een weekje verder, jeuj! Wat een tijd heb je opeens als je al het werk af hebt, stop gezet hebt of even verschuift tot over een paar maanden. Opeens is er tijd om lekker veel series te kijken, dingen te doen waar je normaal geen tijd voor hebt en lekker te luieren. Maar ja, deze tijd is schaars ;-) dus dan kan ik ook weer niet al te lang stil zitten en ga ik toch maar weer van alles doen. Zo heb ik alle interieur accessoires alweer 4x verschoven, het speelgoed van Jaya gesorteerd en opgeruimd, spullen weggegooid, eindelijk de vluchttas ingepakt en lekker veel dingen gebakken!

Wat doe of deed jij allemaal tijdens het verlof?

Ons kerst interieur

De afgelopen weken loopt het echt storm op de kerst posters afdeling van mijn shop. Ontzettend leuk dat zoveel mensen het leuk vinden om eens iets anders aan te schaffen wat betreft kerst decoratie. Ik heb een super mooie foto van Styled by Eve die de This is the season to sparkle poster kocht. Het leuke van deze mooie shots die op Instagram gedeeld worden is dat er dan ook opeens bestellingen binnen komen vanuit andere landen zoals Noorwegen! :-) Ik word er zo oprecht blij van dat mijn posters zo geliefd zijn!

Ook kreeg ik deze mooie foto van Monique met de Oh Deer kerst poster. Ik ben een groot fan van zwart wit en zoals je ziet past zo’n zwart wit kerst poster héél goed in een zwart wit interieur.

Ons kerst interieur ziet er zo uit….

Bakken tijdens het zwangerschapsverlof

Vorige week bakte ik samen met Jaya pepernoten. Deze week werd het een lekker stukje koek van Paleo én een gezonde chocolade cake! Die ik overigens al 2x gemaakt heb. Het recept van de chocolade cake vind je hier en het Paleo recept staat in het nieuwe boek Paleolicious! Beide echte aanraders! Ik maakte het chocolade cake recept 1x met bananen en de 2e keer met avocado’s voor mijn moeder. Beide waren echt heerlijk!

Kerst markten bezoeken

Uit de buurt waar ik vandaan kom, Zuid Limburg, wordt er voor kerst ontzettend veel georganiseerd. Zoals bijvoorbeeld kerst markten. Zo heb je in Valkenburg kerst markten in de grotten: heel gezellig maar ook heel druk! Ik ga liever naar de kerst markten van winkels en tuincentra, zoals Vechtweelde in Maarssen. Een aanrader!

Saampjes thuis…

De rest van de dagen ben ik vooral thuis, met en zonder Jaya, en vermaak ik me prima! Met Jaya gaan de dagen nog sneller want dan krijg ik lekkere ontbijtjes van haar…

Dan krijg ik lieve glimlachen ;-) ….

De baby en ik worden geknuffeld…

Of ik mag al het speelgoed opruimen na een ochtend rommelen… :-)

Kortom, die week vloog weer voorbij! Op naar de 39 weken :-)

Veel liefs, Claudia

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!