Ik slaap nooit zo goed in een slaapkamer die te druk is, te ongezellig of slecht belicht. Een vervelende sfeer in de slaapkamer zorgt voor mij vaak ook voor een vervelende slaap. Ik merkte dit vooral goed toen we op reis waren en bijna elke nacht in een andere kamer sliepen. Als het hotel een beetje vies en ongezellig was, dan voelde ik me daar niet thuis en sliep ik ook slecht. Heb jij hier ook wel eens last van? Of vind jij het allemaal niet zo belangrijk als je de ogen dicht hebt? :-)

dromigerige-slaapkamers-1

Deze dromerige slaapkamers zorgen juist wel voor een goede nachtrust. Comfortabele bedden, mooie verlichting, zachte materialen en de juiste decoratie!

dromigerige-slaapkamers-2 dromigerige-slaapkamers-3 dromigerige-slaapkamers-4 dromigerige-slaapkamers-5 dromigerige-slaapkamers-7 dromigerige-slaapkamers-8 dromigerige-slaapkamers-9

Design*Sponge | Leah Verwey Photo

dromigerige-slaapkamers-11 dromigerige-slaapkamers65

Zit er een slaapkamer tussen die je wel aanspreekt? Dromerige slaapkamers nemen je mee in een soort van dromerige en ontspannen sfeer. Het is een slaapkamer waar je niet alleen slaapt maar ook graag verblijft, graag een boekje leest of met je partner kletst. Het is belangrijk om de slaapkamer een mooie en fijne sfeer te geven omdat je hier toch vaak bent. Ook al slaap je hier en doe je de ogen dicht, wakker worden in een mooie slaapkamer vind ik wel een must!

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!