De zwart wit trend wordt steeds populairder. Op Instagram zie ik zoveel foto’s voorbij komen van zwart wit interieurs, decoraties en kleding. Ben jij ook fan? Ook zie ik veel zwart wit kerstkaarten, inpakpapier en posters voorbij komen.

Ik merk vooral dat het zwart wit nu hip en trending is doordat mijn prints van geometrische dieren zo goed verkopen op Etsy. Dat maakt me echt blij dat men het leuk vindt wat ik verkoop in mijn Etsy winkeltje. In het begin ging het moeizaam en nu het een beetje begint te lopen wordt het natuurlijk steeds leuker.

Nieuwe zwart wit winter posters

Recentelijk heb ik nieuwe Zwart Wit Winter Posters toegevoegd aan mijn winkeltje in een winter thema! Ik heb zoveel zin in de winter en de feestdagen dus mogen daar ook wel een paar leuke posters voor bedacht worden.

Zwart Wit Winter Posters

Zwart Wit Winter Posters

Naast deze prints heb ik ook een setje van 5 kerstkaarten ontworpen die je heel gemakkelijk kunt uitprinten op je eigen printer thuis.

Zwart Wit Winter Posters

Natuurlijk maak ik ook custom made posters, dus als je graag iets wilt hebben dan kun je mij altijd mailen. Op Etsy vind je mijn vaste prijzen voor een custom made print.

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!