Een tijdje geleden had ik het via Instagram al aangekondigd dat ik een hangstoel of hangmat mag gaan verloten! En nu is het dan eindelijk zo ver :-) Bij ons thuis hangt al een hele mooie hangstoel in de woonkamer waar we dagelijks gebruik van maken. Toen de stoel pas hing twijfelde ik even of ‘ie wel zou blijven hangen omdat het nogal een ding is! Onze woonkamer is niet heel groot, en vooral heel laag, dus hij valt wel lekker op! Maar, ik ben er nu helemaal aan gewend PLUS ik kan het deze hangstoel gewoon niet meer missen. Wat is het toch fijn om lekker te chillen in dat ding zeg… Jeetje, het is nog beter dan een hangmat vind ik. En een hangmat is al zo lekker :-)

Hoe komt het nou dat ik zo’n mooie hangmat of hangstoel naar keuze mag verloten? Mijn man is internet ondernemer met veel connecties (ik ben meer de huismus hier..) zoals o.a. een connectie met de oprichter van Hangmat Gigant. Tijdens een afspraak kwam Bas, mijn man, erachter dat zij op zoek waren naar bloggers met een groot publiek om een winactie mee op touw te zetten. Toeval zou toeval niet zijn als Bas zijn vrouw, Claudia, een blog heeft! En zo kwam deze leuke winactie tot stand!

Om jullie te laten zien hoe zo’n mooie hangstoel er nou uit zou zien in een interieur, hebben wij er zelf ook eentje opgehangen. Wij vinden het een super geslaagd idee en willen de hangstoel dus niet meer kwijt!

Maar je kunt zo’n hangstoel natuurlijk ook buiten ophangen nu het weer wat warmer begint te worden (althans dat leek zo..). Het fijne van deze hangstoel is dat echte kwaliteit is waardoor het ook tegen een stootje kan. Het merk heet Tropilex, een mooie naam voor tropische hangmatten en stoelen.

Een beetje hangmat en hangstoel inspiratie…

 

Inspiratie beelden: Fashionlab.nl | Interiorjunkie.com | Makeover.nl

 

Zoals ik al zei mag er dus één iemand een hangmat of hangstoel naar keuze uitzoeken! Wij hebben bijvoorbeeld de Loungestoel ‘Tropical’ Lounge Natura gekozen. Ik vind de gekleurde varianten ook heel erg leuk maar ik weet dat ik drukke kleuren toch snel beu ben. Daarnaast vind ik zo’n natuurlijke kleur wel ideaal om te combineren met andere stoffen en kleuren in het interieur.

Hoe kun je meedoen?

Ok, het allerbelangrijkste! Volg onderstaande stappen en je doet mee in de race voor een hangstoel of hangmat naar keuze!

  1. Like mijn FB pagina
  2. Like de Hangmat Gigant pagina op FB
  3. Laat een bericht achter onderaan deze post (let op, je moet wel daadwerkelijk in deze post zitten en niet op mijn homepage) met daarin jouw favoriete hangmat of hangstoel én de plek waar deze komt te hangen!

Kom je terecht op mijn homepage www.designclaud.nl? Ga dan naar http://www.designclaud.nl/winnen-echte-hangmat-hangstoel om een reactie achter te laten!

That’s it! Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties. Deze winactie loopt t/m donderdag 5 mei, zodat er op vrijdag een winnaar gekozen kan worden! Zegt het voort, zegt het voort want hoe leuk is het om zo’n hangmat of hangstoel te winnen!

Liefs, Claudia

 

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!