Twee weken geleden besloten we op vrijdagavond dat we zin hadden om er even uit te gaan dat weekend. Het zou lekker weer worden dus tijd om ervan te genieten! Ik merk dat als je dan toch thuis blijft, je verzeilt raakt in dagelijkse dingen in en rondom het huis. Ik vind het moeilijk om stil te zitten thuis omdat ik dan wel weer iets zie wat gedaan kan worden. Buiten de deur, tijdens een weekendje weg naar zee bijvoorbeeld, is dat juist veel gemakkelijker en is stilzitten heerlijk!

Via AirBnB vonden we een heel schattig houten huisje (wij vinden houten huisjes heeeeel erg leuk!) onder Rotterdam in een plaatsje genaamd Zuidland. De B&B Bernisse ligt naast de boerderij van de bewoners en is ontzettend sfeervol ingericht! Het is een perfecte plek om met kinderen naar toe te gaan omdat er geen verkeer op het erf komt, ze een aantal dieren hebben en een fijn huisje met twee slaapkamers. ‘s Avonds kun je lekker genieten in de ruime woonkamer met houtkachel en ruime keuken met grote eetkamertafel.

‘s Ochtends komt er een heerlijk ontbijtje met vers fruit en lekkere broodjes gemaakt door Janneke. De dag dat we aankwamen hebben we de omgeving nog een beetje verkend en zijn we naar een open dag geweest van allemaal boerderijen in de omgeving. Geitjes, lammetjes en koeien kijken met Jaya!

Zondags zijn we richting het strand gereden voorbij Ouddorp. Een super mooi stukje strand waar we zijn gaan lunchen bij Beachclub Perry’s in Scharendijke. Er liggen aan dat strand nog veel meer leuke strandtenten waar je kunt zitten en genieten van het uitzicht.

Een super leuk, kort maar krachtig, weekendje weg naar zee!

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!