Een van de laatste trends op het gebied van behang is het palmblad behang. Je hebt het vast al eens voorbij zien komen. Het is een tropisch type behang met veel verschillende kleurtinten en indrukwekkende vormen. Het palmblad behang kan gebruikt worden in een slaapkamer, woonkamer maar ook in de badkamer. Zeker in een badkamer geeft het een super tropisch gevoel als je het bijvoorbeeld combineert met houten meubels of een heerlijke regendouche.

Voorbeelden van palmblad behang

Palmblad-Behang
Palmblad-Behang

Gecombineerd met een houten kastje uit de jaren 50 komt het retro gevoel weer helemaal terug.

Palmblad-Behang
Palmblad-Behang
Palmblad-Behang

Wauw, deze slaapkamer geeft mij het gevoel alsof ik ergens in Thailand aan het strand zit. Heerlijk licht, warm en zomers.

Palmblad-Behang

De zwart grijze versie van het palmblad behang geeft de ruimte juist wat meer klasse.

Palmblad-Behang

Of wat vindt je van dit behang gecombineerd met ruwe bakstenen muren?

Palmblad-Behang
Palmblad-Behang

Naast het tropische effect van palmblad behang zie je ook vaker het retro gevoel terugkomen. Zeer zeker in deze laatste afbeelding waar het behang gecombineerd is met een bruine bank en een houten dressoir.

Als je graag palmblad behang in je interieur zou willen aanbrengen, dan is het zeker een idee om te overwegen maar één wand te behangen. Het behang is behoorlijk opvallend en zal op je afkomen als je meerdere wanden ermee behangt. Eén wand is voldoende, zodat je de andere wanden bijvoorbeeld een bijpassende kleur kunt schilderen.

Kijk ook eens op het Pinterest board Wallpapers voor meer informatie over deze afbeeldingen en meer inspiratie voor behang soorten.

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!