Werk jij vaker vanuit thuis? Of is dat zelfs je werkplek? En zou je ervan dromen om een ruimte te hebben waarin je helemaal je gang kan gaan in plaats van aan de keukentafel? Zoals bijvoorbeeld een studio in de tuin? Of een mooi atelier in de tuin? Marion uit Zweden dacht hetzelfde en voegde de daad bij het woord. Zij creëerde haar eigen atelier in de tuin. De studio is verbonden met het huis door middel van een houten loopbrug. Zo hoeft Marion nooit door het gras en natte modder te lopen maar houdt ze alles lekker schoon.

studio-in-de-tuin

Studio in de tuin – Het interieur

Laten we beginnen met een kleine home tour door haar studio in de tuin. De voorkant van het houten huisje ziet er al meteen een beetje Zweeds uit, vind je niet? Het hout, de witte kozijnen en de houten decoraties die hier en daar rond staan.

studio-in-de-tuin

De entree van haar studio is heerlijk licht en gedecoreerd met de mooiste accessoires. Ik zal je later vertellen waar ze de interieur accessoires koopt.

Je ziet hier prachtige grijs en wit tinten gecombineerd met hout. Ze combineren zo lekker met elkaar en door het daglicht dat naar binnen vloeit, krijg je een heerlijke warme gloed in de ruimte.

studio-in-de-tuin
studio-in-de-tuin
studio-in-de-tuin
studio-in-de-tuin
studio-in-de-tuin

Haar studio in de tuin is gevuld met allemaal kleine spulletjes zoals juwelen, materialen om mee te werken, stoffen, verse bloemen en weer heel veel daglicht. De basis van de ruimte is erg simpel gehouden, een wit geschilderde houten wand, een witte planken vloer en verder weinig details waardoor je met decoratie helemaal los zou kunnen gaan.

De foto’s werden genomen door fotograaf Lina Östling. Marion gaat bij Basichus winkelen voor haar accessoires. Kijk zeker eens op de Instagram van Basichus want ze posten ontzettende mooie foto’s van het Scandinavische winter landschap, design en lifestyle. Ik overdrijf niet… ze zijn prachtig!

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!