Spreekwoorden en gezegdes posters

Hier vind je de leukste spreekwoorden en gezegdes allemaal op een poster. Ze zijn origineel, in diverse stijlen en zelfs ook aanpasbaar. Een woonkamer, keuken, hal, slaapkamer of welke ruimte dan ook in huis is geschikt om in te richten met een van deze leuke posters. Spreekwoorden en gezegdes spreken iedereen aan. Wie weet heb je er wel eentje die je altijd roept of die perfect past bij iemand anders. Een leuk idee als cadeau!

Op internet vind je heel veel leuke inspiratie hoe je het interieur kunt inrichten met een poster. Zoals bijvoorbeeld met een unieke spreekwoorden poster aan de wand, op een plankje, in een lijstje, in een klemmetje, aan een kledinghanger (tip!) of met washi tape tegen de muur. Ben je ook op zoek naar een lijst? Je vindt hele leuke lijsten bij bijv. Ikea of Hema voor een mooi prijsje. Hang een aantal lijsten bij elkaar in verschillende formaten voor een creatief en gezellig effect.

In deze shop categorie vind je leuke posters voor in een woonkamer, slaapkamer, hal, keuken of andere ruimte ontworpen door mijzelf.

De posters zijn eventueel ook aan te passen qua kleur, tekst en lettertype dus als je een spreekwoorden poster ziet die net niet aan jouw wensen voldoet, stuur dan zeker een berichtje naar info@designclaud.nl en ik pas het kosteloos voor jou aan.

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!