De leukste tijd van het jaar is weer aangebroken! Sinterklaas en zijn pieten komen zaterdag aan in Gouda, tijd om weer de schoen te zetten. Weet je al wat je graag in je schoen zou willen hebben of wat je bij je kinderen of vriend/man erin gaat doen?

Wij vonden een aantal leuke schoencadeautjes onder de €15 die perfect in de schoen passen (als je maat 50 hebt ;-) )

Schoencadeautjes!

Deze stoere deurmat hoef je niet eens in te pakken. Leg hem meteen klaar onder de schoen bij de voordeur als verrassing de volgende ochtend! De deurmat is van La Finesse uit Denemarken en kost 14.95.

Deze leuke opbergbus van Brabantia staat super leuk op het aanrecht of plankje in de keuken. Prijs? 9.95! Past ook wel in een schoen toch?

Een muurdecoratie set van 18 veren van Umbra. Hartstikke leuk voor jezelf of voor je kinderen! Prijs? 14.95 voor de gehele set.

Een melk en suikersetje met handgetekende strepen van House Doctor voor maar 13.95. Een super leuk cadeau voor in de schoen!

Ten slotte vond ik deze wasmand echt helemaal het einde. Hij komt van House Doctor en kost maar 12.95.

Allemaal leuke schoencadeautjes onder de €15. Een kleinigheidje voor in de schoen is altijd leuk en geeft je kinderen of partner in de ochtend een geluksmomentje!

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!