Printbaar Cadeaupapier

Leuk printbaar inpakpapier!

Het is weer tijd voor een leuke printable! Vandaag heb ik weer een leuk printbaar inpakpapier voor jullie. Handgetekende cirkeltjes in de kleuren geel, blauw, zwart en grijs. Daarnaast heb ik ook (voor het eerst) printbare naamkaartjes / cadeau etiketten/ cadeau labels (hoeveel namen bestaan er wel niet voor 1 ding haha!).

Download hier GRATIS printbaar inpakpapier + cadeau labels voor al je kleine cadeautjes! Je kunt deze afbeeldingen zelf printen op een A4 printer –> Super gemakkelijk!

Printbaar Kerst Cadeaupapier

Nog eventjes en dan is het zover, kerstmis 2015! Ik geloof niet dat we dit jaar een witte kerst krijgen.. Het is nu nog zo warm voor de tijd van het jaar. Helemaal niet sfeervol als je het mij vraagt! Het mag wel wat frisser worden..

Maar de cadeautjes moeten toch ingepakt worden, of het nou sneeuwt of niet. Met deze leuke gratis printable kun je dat snel en gemakkelijk thuis zelf doen. Even printen en klaar is kees, je hebt weer een nieuw inpakpapiertje!

Giveaway: Gratis Interieur Tekst Poster!

Het is weer bijna feestdagen tijd! Tijd dus om weer eens een leuke giveaway te doen. Dit keer geen gratis inpakpapier downloads maar een leuke interieur / tekst poster voor aan de wand! Ik maak zelf posters die ik verkoop in mijn shop maar het is ook leuk om tijdens deze tijd van het jaar een poster gratis weg te geven! Deze tekst poster met “Love is in the air” kun je downloaden in het zwart wit, in de kleur mint of met een leuke schoolbord achtergrond.

Gratis Printbaar Kerst Cadeaupapier

De feestdagen komen er weer aan, ik kan niet wachten! Tijd om leuke printbare dingetjes te maken met een kerst thema! Zoals dit gratis printbaar kerst cadeaupapier. Super leuk om je cadeautjes mee in te pakken voor onder de kerstboom. In de laatste paar maanden heb ik...

Zwart Wit Papiergoed / Inpakpapier

Schrijfpapier, kaartjes, papiersoorten en allerlei ander papiergoed laten mijn hart sneller kloppen. Een winkel zoals KikkiK bijvoorbeeld maakt mij heel vrolijk. Maar ook het Flow magazine boordevol leuke papiertjes en kleurtjes is een must have. Het zelf maken van...

Printbaar cadeaupapier = Gratis en gemakkelijk!

Als mega liefhebber van printbaar cadeaupapier ben ik zelf begonnen met het ontwerpen van printbaar inpakpapier dat gratis te downloaden is en gemakkelijk thuis te printen. Het zijn allemaal A4 prints die je gemakkelijk door je eigen printer thuis kunt halen. Eenvoudig, snel en altijd bij de hand! Ideaal toch?

Bij DesignClaud kun je ze dus gratis downloaden en daarna zelf printen. Je kiest dus zelf het papier waarop je het print én hoe vaak je het print. Kortom, super handig!

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!