Vorige week werden de puntjes op de i gezet in onze camper en om dit te vieren ga ik twee A4 poster verloten! Ik schreef er een stukje over hier met wat foto’s van de camper en foto’s van de poster die gewonnen kon worden! Er kwamen veel leuke reacties van jullie binnen op de vraag waar jullie deze poster zouden hangen.

In de woonkamer, in de kinderkamer, in de hal, in Mali (wow!), in de keuken, als cadeautje of boven de schouw! Het leek mij wel leuk als Jaya de gelukkige winnaars zou kiezen dus heb ik jullie namen op kleine papiertjes geschreven en deze in haar favoriete houten speelhuisje gestopt. Eens kijken welke ze er als eerste uitpakt!

Ik vond het zo leuk en lief dat jullie allemaal een reactie achterlieten! Daarom wil ik er nog eentje extra weggeven!

In de video kan je zien wie er gewonnen heeft (Excuses voor de slechte kwaliteit maar papiertjes uitvouwen en filmen tegelijk bleek niet zo goed samen te gaan). Jaya trok meteen drie lootjes dus er was geen twijfel mogelijk. Ze wilde ze overigens daarna niet meer los laten en heeft er nog lang mee gespeeld :-)

Gefeliciteerd met de posters! Willen jullie mij een mailtje sturen met het adres waar de poster naar toe mag? Mijn email adres is info@designclaud.nl

Dankjewel! Heel erg lief dat jullie allemaal wilden meedoen en dat de poster in de smaak valt!

Liefs, Claudia

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!