Het duurt nog wel eventjes voordat het kerst is (nog 9,5 week om precies te zijn) maar toch zijn er al veel mensen bezig met kerst. Zoals ikke :-) Niet alleen omdat ik dan uitgerekend ben van onze zoon maar ook vanwege mijn online business in posters. Kerst posters zijn namelijk super populair op het moment en dus moeten er leuke ontwerpen komen om te verkopen. Afgelopen weken heb ik een aantal kerst posters getekend en toegevoegd in mijn shop. Maar sinds gisteren heb ik nog iets leukers: super gave interieur beelden met de posters erin!

Het is namelijk best wel moeilijk om als ZZP’er mooie interieur beelden te krijgen van je posters als je geen budget hebt voor een fotoshoot. Interieur beelden geven wel een heel mooi beeld van hoe de poster er in het echt zou uitzien, dus het werd tijd voor wat nieuws. Ik vind ze zo gaaf dat ik ze gewoon even wilde delen met jullie :-D

Op deze manier zie je heel goed hoe leuk een kerst poster is, hoe gemakkelijk je de kerst sfeer in huis haalt en dat je leuk kan variëren met kleuren en formaten. Wat ik zelf ook leuk vindt is om de poster met een kerst washi tape aan de muur te hangen.

Wil je alle kerst posters uit mijn assortiment zien? Klik dan even hier.

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!