Hoe vaak kopen we niet een leuk ansichtkaartje ergens in een winkeltje? Een kaartje om op te sturen naar iemand anders, een kaartje om op te hangen of rond te zetten. Ik heb er altijd mee rond gelopen om kaartjes te ontwerpen en toe te voegen aan mijn shop maar het kwam er nooit van. Tot een aantal maanden geleden! En daarom heb ik nu leuke setjes geïntroduceerd van maar liefst 10 kaartjes! Normaal gesproken betaal je al gauw 1,50 per kaartje maar dit setje kost 9,95 voor 10 stuks.

Zwart wit kaarten / Interieurkaarten

Dit zwart wit kaartensetje is verkrijgbaar via Bol.com en helaas nog niet via mijn eigen webshop. Dit heeft te maken met het verzenden en de logistiek ervan. Maar hopelijk zijn ze vanaf later dit jaar ook verkrijgbaar via mijzelf. Ondertussen kan je ze gewoon bij Bol bestellen ;-)

Ik vind het zo typisch dat als je dit soort kaartjes online zoekt je op allerlei benamingen stuit. Zo noemt de ene ze ansichtkaarten, de ander wenskaarten, weer een ander interieurkaarten etc. Je kan er zoveel leuks mee doen! Zoals bijvoorbeeld in het interieur gebruiken! Kijk maar eens naar deze leuke inspirerende interieurs.

Interieurs met zwart wit kaarten

Bij het zien van deze afbeeldingen heb ik zin om nog meer kaartjes te ontwerpen! Welk kaartje mis jij nog bij jouw aan de wand thuis?

Deze kaartjes zitten er in de set:

Bronnen interieur afbeeldingen: chapterfriday.se | jelanieshop.com | beigerenegade.com | myparadissi.com

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!