Must haves kids: Pompoms, slingers en honeycombs!

by | feb 11, 2016 | Baby dingetjes, Interieur en Design, Interieur Inspiratie, Lifestyle | 0 comments

Tijd voor leuke pompoms, slingers en honeycombs! Altijd leuk voor een feestje, een verjaardag of als kinderkamer versiering! Deze versieringen zijn van Ferm Living, OYOY en A Little Lovely Company.

Pompoms zijn prachtige papieren bollen die gemaakt worden van vloeipapier en worden vaak gebruikt als versiering bij een feestje maar ook bij een babyshower, bruiloft, communie of… eerste verjaardag!

Je kunt pompoms ook zelf maken van vloeipapier. Hier kun je zien hoe je dat doet! Maar… Als je daar geen zin in hebt, kun je ze ook gewoon kopen! (Klik voor meer info over deze leuke versieringen op de foto!)

Ook de stoffen vlaggetjes zijn gemakkelijk zelf te maken alleen wel iets meer werk dan een pompom van vloeipapier. Vaak zie je ook leuke slingers met vlaggetjes die zelf genaaid of gehaakt zijn. Bij ons thuis hangt er eentje die gehaakt is door mijn moeder. Erg leuk en deze blijven veel langer hangen dan een papieren slinger.

Eind deze maand is het zover, de eerste verjaardag van Jaya. Ik heb al het e.e.a. in huis gehaald wat betreft versieringen. Zo kocht ik een slinger met lintjes bij de Hema en leuke papieren pompoms bij de Action.

Waar ik nog over na aan het denken ben is wat voor een taart ik zal gaan maken. En welke versieringen ik daarop ga zetten. Hebben jullie al eens een eerste verjaardag gevierd? Leuke tips en ideeën zijn meer dan welkom!

 

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!