Inspiratie halen we overal vandaan. Uit tijdschriften, boeken, websites, winkels en nog veel meer. Vandaag laat ik jullie een modern interieur zien uit St. Petersburg in Rusland wat erg inspirerend is. Een modern interieur is een breed begrip en kan van alles inhouden. Dit interieur past er wel goed tussen.

Modern interieur inspiratie

Het woonhuis dat ik vandaag laat zien is ingedeeld in een aantal ruimtes. Een tweepersoons slaapkamer, een inloopkast, een kinderkamer, een keuken, een kleine badkamer, een apart toilet en een woonkamer. Er zijn maar weinig ramen in het woonhuis waardoor je het licht dat binnen valt zo optimaal mogelijk moet gebruiken.

Modern-interieur-plattegrond

Om de ruimte zo licht mogelijk te houden gebruik je vooral lichte kleuren. Hier gebruikt men vooral wit tinten met gekleurde decoraties die de ruimte sfeer geven in dit modern interieur.

Modern-interieur-eetkamer

Het witte kastje is van IKEA, de eetkamertafel is onbekend, de eetkamerstoelen zijn gedeeltelijk ook van IKEA maar er staan ook twee Charles DAW stoelen aan de tafel.

Modern-interieur-kinderkamer-1

Het kinderkamertje is ook licht en ruimtelijk gehouden door veel lichte tinten te gebruiken. De vloer is ook licht gehouden waardoor alles het natuurlijk licht reflecteert. Zie je de schommelstoel al staan? Mijn favoriet! De Charles RAR schommelstoel staat hier in het geel maar er zijn nog zoveel andere kleuren verkrijgbaar. Een Eames stoel is wel een must in een modern interieur.

Modern-interieur-kinderkamer

De slaapkamer is neutraal, licht en romantisch. Het lampje aan de muur en de spiegel zou ik zo overnemen. Het snoer met lampjes geeft veel sfeer aan dit modern interieur.

Modern-interieur-slaapkamer

 

Ten slotte zien we hier de woonkamer, ingericht met een aantal meubels, decoratie aan de muur, een warm tapijt en verder een witte basis van muren, kozijnen en vloer.

Modern-interieur-woonkamer

Doet dit interieur je ook niet denken aan een Scandinavisch interieur?

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!