Mix en match jij veel in je interieur? Verschillende kleuren met leuke patronen en prints? Een kleurrijk interieur is mijn favoriet. Ik vind een neutraal en basic interieur prachtig maar uiteindelijk is dat niet mijn stijl. Ik word vrolijker van leuke kleuren en materialen. Het mix en matchen van kleuren en patronen is niet altijd even gemakkelijk. Vaak vraag je je af of je het wel goed doet. Past dit wel bij elkaar of is het niet iets té druk? We leren maar op 1 manier en dat is gewoon doen.

Mix en Match!

Mix-and-Match1

Deze sfeerbeelden zijn een goed voorbeeld van een mix en match interieur met vrolijke kleuren, patronen en stoffen. Maar het is niet iedereen zijn smaak natuurlijk. Het mix en match effect kun je ook toepassen met natuurlijke en neutrale kleuren.

Mix-en-Match-Interieur

Tegenwoordig worden ook steeds vaker neon kleuren en pastel kleuren met elkaar gecombineerd. Een vrolijke en spannende combinatie van kleuren paletten. Is dit iets voor jouw interieur? Bijvoorbeeld het felle roze met het vrolijke blauw gecombineerd met pastel tinten zoals het licht beige en wit.

Mix-en-Match-Interieur

Mijn kleine woonkamertje is vandaag weer eens helemaal anders ingericht. Een mix en match woonkamer met veel kleuren en materialen. Heb je mijn vorige woonkamers ook al gespot? Bijvoorbeeld de HK Living Woonkamer en de Muuto woonkamer en eetkamer.

Mix-en-Match-Interieur

Ook op mijn Pinterest boards vliegen de mix en match afbeeldingen je om de oren. Niet alleen in felle kleuren maar ook neutrale interieurs. Alles wat inspireert staat op mijn Pinterest boards. Mijn favoriete website die soms té verslavend is.

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!