Mijn Yoga Reis

Yoga Weeks in Barcelona – Het walhalla!

Als yoga liefhebber ben ik wel heel erg onder de indruk van het volgende knusse onderkomen! Een yoga retreat midden in Barcelona, een designhotel waar alles draait om yoga en natuurlijk goed en gezond eten en leven. Kijk je mee naar het Yoga Weeks hotel?

Hotel in Barcelona

Barcelona is een hele leuke stad om te bezoeken voor een weekendje of langer. Het is een bijzondere stad met veel mooie architectuur, leuke winkels, een strand en heel erg lekker eten. Dat vonden de oprichters van dit yoga hotel ook. Daarom dat ze deze leuke stad ook gecombineerd hebben met yoga, een yoga hotel dus!

Mijn Yoga Reis – Spijt en goede voornemens

Het starten van een nieuwjaar gaat altijd gepaard met nieuwe en goede voornemens voor het jaar dat voor je ligt. Wat heb je afgelopen jaar gedaan maar wil je graag beter doen? Wat wil je anders doen? Wat ga je jezelf voornemen voor het nieuwe jaar en wat ga je zeer...

Mijn yoga reis

Deze reis begon in Bali toen ik daar samen met mijn man in 2013 begon met yoga. We zouden er een aantal maanden, tijdens onze wereldreis, verblijven om even tot rust te komen na het vele reizen. We besloten om yoga eens uit te proberen en het beviel meteen goed! Drie maanden lang deed ik vrijwel elke dag yoga. Daarna reisden we verder naar Australië waar yoga nog maar 1x per week gebeurde. Heel jammer! Je kan het begin van mijn yoga reis vinden op mijn Engelstalig blog waar ik op schreef tijdens de reis. Hier zie je foto’s van de allereerste bewegingen maar lees je ook meer over het type yoga dat ik beoefende.

Hopelijk komt yoga ooit weer meer en vaker in mijn leven maar voor nu zit het er niet in. Vandaar dat ik er af en toe over blog, om mijn yoga interesse een beetje op peil te houden.

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!