We hebben allemaal wel eens van die dagen dat we graag iets zelf willen maken, dat de vingers kriebelen om iets te knutselen, te knippen en te plakken en even helemaal weg te dromen in een DIY project. Deze leuke kussenhoesjes zijn de perfecte afleiding na een lange dag of in een rustig weekend.

DIY Kussenhoesjes pakketten

We vonden twee hele leuke DIY pakketten voor het maken van unieke kussenhoesjes. Kies je eigen tekst, naam of quote voor op een kussenhoesje. Heb je nog een oud kussenhoesje liggen en wil je deze graag pimpen? Dat gaat super goed met dit leuke DIY pakket.

In dit pakket zit zelfs al een wit kussenhoesje van 39 bij 39 cm. Dus heb je er geen liggen, dan heb je altijd deze nog die je kunt gebruiken. Alles wordt erbij geleverd zoals textielverf, kwasten, sjablonen, schaartje en nog veel meer!

DIY-pakket-kussenhoes-stempelen-materialen-sjabloon-kwast-textielverf-groen-wit-blauw
DIY-pakket-kussenhoes-stempelen-met-kruissteek-sjabloon-groen-wit-blauw

Dit kussenhoesje werd gemaakt met dit DIY pakket compleet met alle benodigdheden. Wil je liever wat warmere kleuren dan is het volgende DIY pakket ook erg leuk!

DIY-pakket-kussenhoes-stempelen-pomponmaker-wol-sjabloon-kwast-textielverf-rood-geel-zwart
DIY-pakket-kussenhoes-stempelen-pompons-rood-geel-zwart

Als extraatje voor alle DesignClaud lezers, geeft Piece of Make tot het einde van het jaar 10% korting op alle producten in haar webshop! Gebruik hiervoor de kortingscode: DESIGNCLAUD-2014

Hier maak je unieke kussenhoesjes met sjablonen en pompons aan de vier hoeken van het kussenhoesje. Alles om de pompons te maken zit er ook bij! Vind hier meer informatie over dit leuke DIY pakket voor kussenhoesjes.

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!