Lente mode kids: Zara Mini

by | feb 17, 2016 | Baby dingetjes, Lifestyle | 0 comments

Gelukkig is het alweer tijd voor het lente mode seizoen! Die regen en koude dagen ben ik wel een beetje zat, tijd om lekkere luchtige jurkjes aan te kunnen doen, vrolijke kleurtjes en korte broekjes voor de kids. Zara Mini weet er wel raad mee, hun Lente en Zomer collectie voor 2016 voor de kids zit boordevol bloemmotieven, jurkjes, shirtjes en vrolijke kleuren! Dit zijn mijn favorieten uit de Lente mode kids collectie van de Zara.

Hier vind je de gehele collectie Zara Mini meisje 3 maanden – 4 jaar.

Lente mode kids bij de Zara…

Zoals je misschien al weet is de Zara Mini één van mijn favoriete winkels om voor Jaya te shoppen. Ik vind de collectie van de Zara Mini altijd zo leuk omdat ze zachte kleuren gebruiken, lieve patronen, niet al te opvallend en toch heel modieus voor de kids. Vaak verkopen ze ook hele schattige kleertjes die je in een andere winkel maar kitsch zou vinden.

Ik schreef al eerder over de Zara Mini collectie en baby kleding van de Zara Mini. Ook toen vond ik veel leuks voor Jaya. Voor komend seizoen wil ik nog even goed kijken wat ik voor Jaya ga uitkiezen. Als ze nou gaat lopen dan wil ik misschien wel een leuk rokje kopen, dat staat altijd zo schattig bij kids die al lopen vind ik. Who knows ;-)

Koop jij ook wel eens iets voor je dochtertje of zoontje bij de Zara Mini?

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!