Jaloers op dit interieur uit Byron Bay

by | feb 5, 2016 | Interieur en Design, Interieur Inspiratie | 0 comments

Wie wil er nou niet zo’n prachtig huisje dichtbij de oceaan? Byron Bay is een super hip en gezellig dorpje aan de oostkust van Australië. Zo’n 5 jaar geleden bezocht ik het toeristische dorpje tijdens mijn reis door Australië en Nieuw Zeeland. Het dorp heeft ontzettend veel toerisme maar ook heel veel leuke plekjes waar de locals komen. Die moet je proberen op te zoeken want in de toeristische plekken wordt je gek!

Dit prachtige strandhuis ligt in Byron Bay, en is echt de plek om even te genieten van de zon en het lekkere weer. Het is een houten huis (die je veel ziet in Australië) met een nonchalante sfeer en fantastische karakteristiek. Een houten huis inspireert mij heel erg en ik zou er ooit graag een zelf bouwen. Voor mij straalt een houten huis veel meer sfeer uit dan een stenen huis. Daarnaast is hout ook nog eens bewerkelijk en kun je zelf lekker aan de slag met hout.

Terug naar dit mooie huisje, wat een heerlijk strandgevoel krijg je van dit interieur uit Byron Bay! Kijk je mee?

Het interieur heeft een witte basis met veel natuurlijke materialen. De familie heeft stoffen uit Hawaii gebruikt voor sierkussens, tegeltjes uit Spanje, houten boxen aan de wand voor accessoires, items van reizen en vooral veel ruimte voor natuurlijk licht en lucht. Een huis waar je de zeewind doorheen ziet waaien!

Het mooie aan veel Australische huizen vind ik de veranda’s (ook wel porch of deck genoemd) waar de kinderen kunnen spelen, je een lekkere schommelstoel plaatst om een boek te lezen, ‘s avonds van de warmte geniet of waar je met het gezin kan eten. Echt een droomplek! Jammer dat wij in Nederland niet het klimaat hebben om in houten huizen met veranda’s te wonen. Maar we zouden dit zeker wel kunnen doen!

Leuke producten voor in een interieur uit Byron Bay

Als ik zo’n mooi en inspirerend interieur zie, dan wil ik er meteen mooie producten bij zoeken die in dit huis zouden passen. Deze zeven items passen wat mij betreft perfect in dit mooie interieur. Voor meer informatie over de producten, klik je op de foto.

Een vervaagd vintage vloerkleed.

Een houten bijzettafel van VtWonen

De hangstoel van HK Living

Een fijne schommelstoel voor op de veranda

Een lichte en frisse stoel

Een rotan lounge stoel

Een ruig en warm vloerkleed

Een droomplaatje van een prachtig houten huis aan de andere kant van de wereld.

Wat is jouw droomplaatje qua huis?

(Afbeeldingen via InsideOut)

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!