Het is weer tijd voor wat meer interieur inspiratie! Hier op DesignClaud vind je van alles wat. Reis inspiratie, interieur inspiratie van over de hele wereld en interieurs vanuit eigen land. Vandaag is het tijd voor wat meer inspiratie uit Zweden.

Interieur inspiratie

Dit prachtige Scandinavische land staat boordevol mooie huizen en appartementen. Dat de Zweden ook nog eens weten hoe ze deze ruimtes op een mooie manier moeten inrichten zie je in dit huis.

Omdat wij binnenkort gaan verhuizen ben ik op zoek naar nieuwe inspiratie voor ons interieur. Zal ik je bij elke foto vertellen wat ik er mooi aan vindt of wat ik wel graag zou willen kopen voor ons huis?

interieur-inspiratie-zweden-doorkijk

De handgemaakte manden uit Senegal, het tapijt in de slaapkamer en de houten vloer vind ik prachtig. Wat vind jij van het tapijt in de woonkamer? Te rommelig of juist leuk en lekker nonchalant?

interieur-inspiratie-zweden-keuken

Een keuken vol met specerijen, plantjes en kruiden. Ik vind zelf de tegelwand iets te druk maar het past wel mooi bij de keuken en de geruite vloer.

interieur-inspiratie-zweden-office

De Eames stoel, het inspiratie bord op de muur en de houten kast maakt dit kleine kamertje een fijne plek om te werken.

interieur-inspiratie-zweden-slaapkamer

Heerlijk slapen in een gezellig en comfortabel hoekje.

interieur-inspiratie-zweden-tafel

Ik ben een groot fan van industriële tafels zoals deze eetkamertafel met houten planken en stalen frame. Daarnaast is de grijze kleur op de wanden een erg mooie en zachte kleur om te gebruiken in een interieur.

interieur-inspiratie-zweden-woonkamer
interieur-inspiratie-zweden

Image source: Stadshem

Heb je genoeg interieur inspiratie opgedaan of kun je geen genoeg krijgen van de Scandinavische stijl? Kijk dan eens bij deze volgende interieurs voor meer moois uit het noorden!

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!