Het is weer tijd voor een nieuwe home tour door een prachtig huis of appartement. Vandaag wil ik jullie graag rondleiden in dit prachtige appartement in Moskou van 150 m2. Hier woont een familie van vier in een prachtig ontworpen en groots appartement. Het appartement in Moskou heeft 3 verschillende niveaus waar alle ruimtes zich bevinden. Laten we beginnen met de begane grond.

appartement-in-moskou

Hier zie je de keuken, woonkamer en eettafel. De grootste ruimte van de woonkamer waar ook het meeste geleefd wordt. De glazen lampen boven de eetkamertafel vielen mij direct op. Weet jij waar ze vandaan komen?

appartement-in-moskou
appartement-in-moskou

Dan zien we de zithoek vanuit een andere hoek een beetje beter. Nu is goed te zien dat de bank die er staat super comfortabel is. Heerlijk wegdromen op zo’n zachte bank met veel kussens. Voor de bank staan twee salontafels. Waar komen deze vandaan?

appartement-in-moskou
appartement-in-moskou

De slaapkamer van de ouders heeft een authentiek houten plafond dat geheel in tact is gelaten. Door de overgang tussen plafond en wanden iets te verzachten er is gekozen voor een grijs-kleurige strook aan de bovenkant van de wanden. Iets wat natuurlijk heel simpel lijkt maar een groots effect heeft.

Het koperen kledingrek is voor kleding die snel uit en aangedaan wordt. Er is namelijk op een volgende verdieping een grote inloopkast gemaakt.

App12

Hier zien we de kamer van de kinderen met een blauw kleurig plafond en leuke teksten op de muur. Althans dat hopen we, aangezien Russisch niet onze sterkste kant is.

appartement-in-moskou
appartement-in-moskou

Op de zolder is een entertainment ruimte gemaakt om boeken te kunnen lezen, tv te kijken of spelletjes te spelen. Achter de boekenwand bevindt zich een grote inloopkast en daartussen zien we een zelfgemaakte bar van oude tonnen.

appartement-in-moskou

De zolder draait vooral om ontspannen en spelen. Zeker met kinderen is dit super praktisch en ook nog eens gezellig om met z’n allen in 1 ruimte te zijn.

appartement-in-moskou
appartement-in-moskou

Als scheidingswand tussen het woongedeelte en werkgedeelte is er gebruik gemaakt van betonnen stenen. Het leuke aan deze stenen is dat er gaten in zitten die dus kleine doorkijkjes creëren.

De plattegronden van het appartement in Moskou

Hier zie je nog eens duidelijk hoe de verschillende niveaus zijn ingedeeld. Deze plattegrond geeft een beeld van de begane grond van het appartement in Moskou.

Two-level-apartment

De plattegrond van de tussenliggende verdieping ontbreekt helaas maar we kunnen wel nog de zolder beter bekijken. De plattegrond laat heel goed zien dat er veel verschillende functies zijn toegevoegd aan één verdieping.

Two-level-apartment

Kunnen jullie mij helpen met meer informatie over de salontafels en glazen lampen?

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!