Kinderfeestje? 6x nieuwe uitnodigingen

Kinderfeestje? 6x nieuwe uitnodigingen

Ik heb weer leuk nieuws om met jullie te delen want… ik heb weer een nieuw soort product aan mijn assortiment toegevoegd. Namelijk: kinderfeestje uitnodigingen! Ik zat laatst te zoeken naar leuke, en vooral hippe, kinderfeestje uitnodigingen maar het enige dat ik tegenkwam waren Walt Disney figuren en andere cartoons. Misschien vindt Jaya dat op den duur wel leuk maar mama is er niet zo kapot van ;-) Tijd dus om zelf hippe uitnodigingen te maken. Eenmaal met het idee in mijn hoofd kon ik natuurlijk niet stoppen en heb ik er direct 6 ontworpen en besteld bij de drukker. Ondertussen liggen er al 2 soorten op voorraad bij Bol.com en komen er nog 4 andere soorten aan. Overigens zullen ze nog niet in mijn eigen shop verschijnen omdat de verzending van deze setjes kaarten nog uitgedacht moet worden :-) Zodra ik weer terug ben van Bali (augustus) dan zullen ze ook hier in mijn shop verkrijgbaar zijn!

6x kinderfeestje uitnodigingen van DesignClaud

Wil je de uitnodigingen op Bol.com bekijken? Klik dan hier voor de roze circus kinderfeestje uitnodigingen en hier voor de zwart wit Ik ben jarig uitnodigingen.

   

 

Een paar impressies van de echte kinderfeestje kaartjes

Dit zijn 2 van 6 ontwerpen als gedrukte kaartjes! Ze worden verzonden in een setje van 10 stuks in een papieren zakje met een mooie DesignClaud sticker erop ;-) Er zitten geen envelopjes bij de kaarten. Ze passen in een standaard A6 envelop maar zijn ook leuk om zo weg te geven aan vriendjes en vriendinnetjes.

Pampa: prachtige vloerkleden en meer!

Pampa: prachtige vloerkleden en meer!

Een tijdje geleden stuitte ik op het merk Pampa via Instagram. Pampa is een bedrijf dat in Byron Bay (Australië) ligt. Pampa werd opgezet door twee fotografen, een uit Argentinië en de ander uit Australië. Samen hebben ze de meest inheemse gemeenschappen uit Argentinië bezocht met hun camera om het te documenteren. Tijdens deze reizen zoeken ze naar de moeste vloerkleden en kussens die handgeweven worden met traditionele materialen en technieken.

De waarden van Pampa

Als je producten uit het buitenland haalt, en al helemaal bij inheemse gemeenschappen, dan moet je hier natuurlijk ook echt respect voor hebben. Pampa gelooft in een wereld van etnisch gemaakte producten op een fairtrade manier. Ze betalen een eerlijke prijs voor de vloerkleden en ze garanderen werk voor de gemeenschappen. Het geld dat de gemeenschap verdient aan de vloerkleden wordt gebruikt voor hun dagelijks leven zoals het kopen van eten, het betalen van scholen, medische zorg en het zoeken naar nieuwe materialen.

De collectie van Pampa

De producten van Pampa zijn nou echt producten die ik in mijn droomhuis zou willen zien liggen. De prijzen van deze artikelen zijn vrij hoog maar je weet dan wel dat je iets koopt dat eerlijk gemaakt is, de gemeenschap in Argentinië steunt en ook nog eens handgemaakt is.

Kijk voor de gehele collectie op de website van Pampa.

Afbeeldingen via Pampa

 

Winnaars! Wie heeft het kinderboek en de zeefdruk gewonnen?

Winnaars! Wie heeft het kinderboek en de zeefdruk gewonnen?

Tsja, het zou geen winactie via de blog zijn als ik hier niet bekend zou maken wie de winnaars zijn van die leuke winactie samen met Sandra Sier. Wat kon je ook alweer winnen? 1 van de 2 kinderboeken De bloem die de zon een kusje wilde geven én 1 van de 2 A4 zeefdrukken van het boek.

Ik zal jullie niet langer in spanning houden! Ik kreeg allemaal ontzettend leuke mailtjes met de mooiste verhalen, mooiste redenen om een boek te winnen en de meest enthousiaste reacties! Leuk om te lezen :-)

Er waren twee groepen: de kinderboeken deelnemers en de zeefdruk deelnemers. Er waren iets meer deelnemers voor de kinderboeken dan voor de zeefdruk, dus des te meer kans om een zeefdruk te winnen ;-)

De winnaars zijn gekozen via de Random Pick website

 

De winnaars van de kinderboeken zijn:

Lily-Anne Bruijnzeels & Lori Mertens!

De winnaars van de A4 zeefdrukken zijn:

Betty Jaasma & Mick Mick!

Van harte gefeliciteerd met jullie prijzen!! Sturen jullie wederom even een mailtje met de adresgegevens? Dan kunnen wij de prijzen naar jullie opsturen.

Bedankt voor het meedoen en tot een volgende keer!

Liefs, Claudia

Ps: check hier, hier, hier en hier hoe de winnaars gekozen zijn.

 

 

2 Weekjes tot Bali – Mijn laatste naaiprojecten

2 Weekjes tot Bali – Mijn laatste naaiprojecten

Wat is de tijd voorbij gevlogen. Zo boek je de tickets en voordat je het weet vertrek je al bijna! Er is nog veel te doen voordat we gaan maar we liggen op schema ;-) Zo zijn alle zomerkleren al ingepakt (want die hebben we hier nu toch niet nodig), is de zonnebrand en muggenspul al in huis gehaald en is zelfs al een groot deel van het huis opgeruimd. Ik had ook nog een aantal naaiprojecten die ik af moest maken omdat ik een hele lading zomerstofjes had besteld. Zoals ik al zei: wat is de tijd voorbij gevlogen. Ik had dus iets teveel stoffen en patronen en te weinig tijd. Maaaaaaar… het is gelukt! Ik heb een aantal jurkjes voor Jaya gemaakt, een tuinbroekje voor Sen en heel veel baby bloomers voor beide.

Mijn naaiprojecten voor in Bali: zomerkleding voor kinderen

Het patroon voor de baby bloomers kocht ik op Etsy. Een super patroon! Overigens vind je op Etsy nog veel meer leuks zoals patronen en stoffen.

Deze knal gele bloomer is voor Jaya. Dit stof had ik nog liggen van het kamertje van Sen. Ook perfect om kinderkleding van te maken.

Een super simpel jurkje voor Jaya met gerimpeld rokje er aan vast. Ik dacht er nog aan om een bies te maken aan de hals maar ik heb het uiteindelijk naar binnen geslagen en gestikt.

Dit jurkje is eigenlijk hetzelfde model als het gestreepte jurkje alleen ging ik hier eventjes de fout in. Ik had namelijk het idee om het bovenstukje dubbel te maken zodat het aan de binnenkant ook mooi afgewerkt is. Maar eenmaal in elkaar had ik het dus helemaal verkeerd gedaan waardoor ik bovenaan bij de schouders niet mooi uitkwam. Dus ja, wat doe je dan? Ik dacht aan een pakje van Sen waar bovenaan drukkertjes zaten dus deed ik dat maar. Helaas pindakaas, de armsgaten werden hierdoor te krap voor Jaya. Dus de drukkertjes eruit gehaald (gelukkig bijna geen gaatjes te zien) en het aan elkaar genaaid.

Tenslotte heb ik op de naailes nog dit leuke tuinbroekje voor Sen gemaakt. Ik merk dat ik tijdens de les veel geduldiger ben dan thuis. Thuis probeer ik sneller iets en op de les doe ik het veel voorzichtiger. Hierdoor worden mijn projecten van de les mooier dan die van thuis :-) Dit komt natuurlijk voornamelijk door de begeleiding in de les die je thuis niet hebt.

Een naaipauze

De komende drie maanden zal het naaien even stil liggen. Ik ga het denk ik wel echt missen want ik beleef er niet alleen veel plezier aan maar het is ook een soort van ontspanning voor me. Er liggen al wat nieuwe patronen te wachten voor na Bali, nu nog stofjes scoren.

Liefs, Claudia

Hallo!

 Hallo, ik ben Claudia, de oprichter en schrijver van DesignClaud. DesignClaud is een blog over interieur, design en lifestyle. Wil je meer over mij of DesignClaud lezen? Klik dan op mijn foto.

Hallo, ik ben Claudia, de oprichter en schrijver van DesignClaud. DesignClaud is een blog over interieur, design en lifestyle. Daarnaast ben ik de ontwerper van DesignClaud posters en schrijf ik voor andere interieur websites. Naast mijn werk ben ik mama van 2 lieve kids! Wil je meer over mij of DesignClaud lezen? Klik dan op mijn foto.

Like Us On Facebook

Ontvang DesignClaud mails!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.168 andere abonnees

Nieuwe Zomercollectie 2017 meisjes - 160x600
New Image Banner 160 x 600
CROWDYHOUSE www.crowdyhouse.com #GoCatchSomeSwag
  • Follow

    Ontvang elke nieuwe post in je mailbox!

    Voeg je bij 1.168 andere abonnees

Hallo, ik ben Claudia, de oprichter en schrijver van DesignClaud. DesignClaud is een blog over interieur, design en lifestyle. Wil je meer over mij of DesignClaud lezen? Klik dan op mijn foto.

Bezoek ook eens mijn shop vol met posters voor in jouw interieur zoals bijvoorbeeld kinderkamer posters, geboorteposters, tekstposters, grafische posters, reis posters en nog veel meer!

Mijn ideale zolder: droomhuis

De laatste tijd speur ik steeds vaker het internet af op zoek naar dat perfecte droomhuis voor ons. Wat dat precies inhoudt zijn we nog niet helemaal over uit maar het moet sowieso een huis zijn in de stijl van een woonboerderij. Het liefst een carré boerderij maar...

read more

In mijn droomhuis: Kledingrek

Als ik een prachtig groot droomhuis zou hebben met een mega slaapkamer, veel licht en de mooiste kleren dan zou ik zo'n gaaf kledingrek kopen ;-) Mijn droomhuis gaan we vast nog wel een keer komen, en daar zal vast ook wel een slaapkamer zijn en dan heb ik ook vast...

read more

Toffe krukjes!

Ben je op zoek naar iets speciaals voor in huis? Een meubel dat opvalt? Ik kwam deze super gave krukjes tegen van visser&meijwaard uit Arnhem. De krukjes hebben iets weg van de bokken uit de gymzaal, ken je die nog? Maar dan in een modern jasje! Toffe krukjes voor...

read more

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!