Oh, wat heerlijk. De lente is weer echt begonnen! Af en toe nog een buitje tussen door maar de zon laat zich al goed zien. En dan ook nog eens met vooruitzichten van 18 graden! Heerlijk! Tijd om de lente in huis te halen!

Zodra het beter weer wordt en de dagen weer langer worden (lang leve de zomertijd!) krijg ik weer veel meer energie. Afgelopen zaterdag toen het zo’n lekker weer was heb ik lekker in de tuin gerommeld. Bolletjes geplant voor de zomer, opgeruimd en alles een beetje zomer klaar gemaakt.

Mijn moestuintjes van de Albert Heijn groeien lekker dus die heb ik verpot naar grotere potjes. Hopelijk lukt het mij dit jaar wel om ze levend te houden!

De ramen staan weer vaker open in huis én mijn inventarisatie lijstje voor de camper is bijna helemaal afgestreept. Dat betekent dat we dus elk moment zouden kunnen vertrekken met de camper. Er moet nog wel het e.e.a. gebeuren hoor, dus we zijn nog niet weg maar toch… het einde komt in zicht!

Haal de lente in huis!

Ik had overigens ook een heel leuk boek gekocht, namelijk het Caravanity boek. Ken je dat al? Het is een boek waarin heel veel oude caravans en campers staan die helemaal opgeknapt zijn. Binnenkort een kleine boek review hier op DesignClaud. Kijk ook vooral eens op de website van Caravanity voor de leukste en hipste campers en caravans!

 

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!