Gray Label kinderkleding

by | nov 12, 2015 | Baby dingetjes, Lifestyle | 2 comments

Ohhh ja hoor, het is weer zover! Weer een nieuw mooi leuk fantastisch kindermerk erbij op mijn NEED TO HAVE lijstje. Dit merk komt uit Amsterdam en is niet helemaal nieuw meer. Maar voor een moeder die net moeder is geworden, is het wel nieuw. Opeens gaat er wereld aan merken, producten en hebbedingetjes voor je open.

Gray Label is verkrijgbaar voor kids van 0 t/m 8 jaar. Perfect voor mijn kleine Jaya. Gray Label bestaat uit ecologische kleding in een minimalistische stijl. Het merk is opgericht door Emily Gray en de kleding wordt ook door ontworpen.

De collectie van Gray Label bestaat uit tijdloze, unisex ontwerpen gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Twee keer per jaar wordt er een kleine seizoenscollectie toegevoegd.

Dit keer eens even geen felle kleuren, poppetjes, dieren, afbeeldingen en drukke prints op kinderkleding maar gewoon lekker simpel. Kleding waar volwassenen nog jaloers op kunnen worden!

Ik ben wel vaker geneigd om in de kinderwinkel voor iets vrolijks en kleurrijk te gaan maar dan kom ik thuis en dan denk ik; waar ga ik dit nu mee combineren? Als alles in de garderobe van je kinderen druk en kleurrijk is, kun je bijna niks met elkaar combineren. Daarom is Gray Label zo goed! Door goede basics te kopen, komen andere kledingstukken beter tot zijn recht.

Alle afbeeldingen zijn eigendom van Gray Label

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!