Laatst schreef ik al over baby kleding van Little Indians. Een website waar ik normaal gesproken helemaal niet gevonden zou hebben. Want hoezo zou je naar baby kleding kijken als je geen baby’s hebt? Sinds ik zwanger ben word ik gebombardeerd met tijdschriften, emails en websites waar ik altijd weer eventjes blijf treuzelen en rondkijken. Je wordt opgezogen door de baby wereld en zo ook door baby winkels zoals de Zara Mini. Ik hoorde laatst pas dat de Zara een Mini afdeling heeft. Eenmaal de afdeling gevonden ben ik wel een beetje verslaafd geraakt aan de Zara Mini.

‘Winter is coming’ bij Zara Mini – Baby kleding

Maar er is ook een geheimpje dat ik graag wil delen met jullie. Een aantal weken geleden hebben we een pretecho gehad waarbij ons verteld werd dat het babytje een meisje is. Een meisje.. Ik zat er helemaal naast. Ik was volledig overtuigd van een jongetje. Omdat ik toen pas 16 weken was wilde we nog even de 20 weken echo afwachten voor de zekerheid. Hier kregen we deze week ook te horen dat het een meisje wordt! Tijd om eens rond te gaan kijken naar leuke baby kleding voor ons meisje.

Ik ben niet zo’n fan van meisjesachtige kleding met veel roze en strikjes maar ik zie ons dochtertje liever in een stoere spijkerbloes met leuke meiden schoentjes. Dus hou daar even rekening mee zodra je begint aan mijn favorieten van de Zara Mini collectie.

Baby-kleding-Zara-Mini

Denim shirt with pocket

Baby-kleding-Zara-Mini

Pompom embroidered dress

Baby-kleding-Zara-Mini

Grappig zo’n vissersman jasje – Hooded trench coat

Baby-kleding-Zara-Mini

Jacket

Baby-Kleding-Zara-Mini

Drawstring harem pants

Baby-Kleding-Zara-Mini

Mixed fabric squirrel print dress

Baby-Kleding-Zara-Mini

Knit Snood

Baby-Kleding-Zara-Mini

A little bit girlish – Bubbles mixed fabric coat

Baby-Kleding-Zara-Mini

Pompom hat

Baby-Kleding-Zara-Mini

Bear face handmade hat

Baby-Kleding-Zara-Mini

Cloud pattern sweatshirt

Baby-Kleding-Zara-Mini

Photo print sweatshirt 

Dit is maar een kleine greep uit de collectie van Zara Mini. Zit er iets tussen wat jij ook leuk vindt voor jouw dochtertje?

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!

%d bloggers liken dit: