AirBnB is niet alleen een website waar je zoekt naar leuke plekken om te verblijven tijdens een vakantie of weekendje weg. Het is ook een website geworden waar de mooiste huizen en appartementen op staan. Interieur inspiratie dus! Zoals dit fantastische AirBnB in de woestijn van Amerika. Dit huis ligt in Joshua Tree in California. Kijk snel mee..

AirBnB-in-the-desert-01

AirBnB-in-the-desert-05

AirBnB-in-the-desert-02

AirBnB-in-the-desert-03

De eigenaren van het huis zijn een ontwerper en kunstenaars koppel, namelijk Sarah en Rich Combs. Ze kochten het huis een jaar geleden en knapten het hier en daar op. Zij vinden wonen in de woestijn een plek om je te kunnen concentreren, om niet afgeleid te worden en te doen waar je echt zin in hebt.

AirBnB-in-the-desert-04

AirBnB-in-the-desert-07

AirBnB-in-the-desert-06

AirBnB-in-the-desert-08

AirBnB-in-the-desert-09

AirBnB-in-the-desert-10

AirBnB-in-the-desert-11

AirBnB-in-the-desert-12

AirBnB-in-the-desert-13

AirBnB-in-the-desert-14

AirBnB-in-the-desert-15

Het doel van het inrichten was vooral om het huis de beslissingen te laten nemen. De plafonds en betonnen vloeren hebben al zoveel karakter waardoor er niet veel nodig was. Zij wilden graag dat deze kwaliteiten naar voren kwamen en dat ze alleen met nog kleuren van buiten de sfeer konden maken. Kleuren zoals het blauw van de hemel, de kleuren van het sand en de kleur van perziken.  

AirBnB-in-the-desert-16

AirBnB-in-the-desert-20

AirBnB-in-the-desert-19

AirBnB-in-the-desert-18

AirBnB-in-the-desert-17

Het leukste van het inrichten van het huis was het vinden van unieke items. De grootste uitdaging daarentegen was het vinden van de tijd om af te reizen van Joshua Tree vanuit hun woonplaats San Francisco.

AirBnB-in-the-desert-21

AirBnB-in-the-desert-22

AirBnB-in-the-desert-23

Lees meer over deze AirBnB in de woestijn op de website. Je kunt hier je verblijf boeken! Het huis heeft twee slaapkamers en plek voor zes gasten. Het minimale verblijf is twee nachten.

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!