Als beginner in het haak en brei wereldje kan ik wel wat begeleiding gebruiken. Ik heb nog niet veel gehaakt en al helemaal niet gebreid. Maar ik wil het wel heel graag leren. Ik bedoel, welke aanstaande moeder kan nou niet breien of haken, toch? ;-)

Super leuk DIY Breipakket*

Met dit complete breipakket maak je een super leuke pinguïn knuffel van 25 cm hoog! Er zit een stap-voor-stap instructie bij, een breipatroon, wol, breinaalden en het vilt voor het buikje, voetjes, ogen en mondje.

Breipakket-knuffel-pinguin-makkelijk-breien-knutselen-kinderen

Wist je trouwens dat dit pakket geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar? Een super leuke DIY voor de woensdagmiddag en de weekenden. Uiteindelijk maken ze helemaal zelf hun eigen knuffel.

Wil je precies weten wat er in het breipakket zit? Kijk dan in de webshop van Piece of Make waar je dit leuke breipakket kunt krijgen.

Header-Breipakket-knuffel-pippie-pinguin-makkelijk-breien-met-kinderen-knutselen-cadeau-december

Gaby van Piece of Make schrijft elke maand voor DesignClaud over leuke en vernieuwende DIY projecten die je zelf of samen met je kinderen kunt maken. Begin November schreef Gaby over Chocolade Salami die je zelf kunt maken.

Als extraatje voor alle DesignClaud lezers, geeft Piece of Make tot het einde van het jaar 10% korting op alle producten in haar webshop! Gebruik hiervoor de kortingscode: DESIGNCLAUD-2014

Blijf op de hoogte van onze DIY samen met Piece of Make en schrijf je in voor onze nieuwsbrief aan de zijkant van ons blog.

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!