Deens Retro Kinderkamer Inspiratie

by | dec 8, 2015 | Baby dingetjes, Interieur en Design, Interieur Inspiratie, Lifestyle | 0 comments

Wat is het toch heerlijk om inspiratie op te doen voor kinderkamers. Ze zijn allemaal zo schattig en gezellig ingericht dat ik soms niet meer weet welke stijl ik nou het leukst vindt. Is het Scandinavisch? Retro? Mega kleurrijk? Zwart wit? Soms wil ik gewoon alles in mijn huisje! Deze retro kinderkamer uit Denemarken is ingericht met allerlei items van verschillende merken, vormen en kleuren. Zo komen er meubels van de kringloop, het bed is een oude bank uit de jaren vijftig, kussens zijn van Ferm Living en de poster is van Fine Little Day.

Een kinderkamer is een ruimte waarin elk jaar weer nieuwe behoeften nodig zijn. Kinderen groeien snel en komen elke zoveel paar maanden weer in een nieuwe fase terecht. Vandaar dat er gekozen is voor meubilair dat kan meegroeien met het kind. Een groot bed, een grote kledingkast en geen ‘kinderachtige’ kleuren.

Er is voldoende ruimte voor het opbergen van boeken, knuffels, speelgoed en spelletjes in deze retro kinderkamer. De mooie retro kast geeft hiervoor genoeg ruimte en is ook nog eens een leuke plek om mooie accessoires en decoraties op te zetten.

Een echte Scandinavische kinderkamer met veel wit, natuurlijk licht en design items.

Afbeeldingen: boligcious.dk

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!