Afgelopen week was het dan zo ver, de VT Wonen en Design Beurs werd geopend. Voorheen werd het de Woonbeurs genoemd maar sinds dit jaar dus de VT Wonen en Design Beurs. Ik had een paar uurtjes de tijd, precies genoeg om alles gezien te hebben maar net niet lang genoeg voor nog een koffie en een toilet bezoekje ;-)

De beurs was nog maar een half uurtje open maar het was meteen al lekker druk. Dat maakt fotograferen overigens wel wat lastiger, lastiger dan ik had gedacht. Ik ga altijd het liefst alleen naar beurzen omdat ik dan op mijn eigen tempo alles kan verkennen maar ook weer weg kan gaan wanneer ik wil.

VT-Wonen-en-Design-Beurs
VT-Wonen-en-Design-Beurs

Als je de eerste hal in loopt, bots je tegen deze leuke stand van Graham & Brown aan. Zij hadden een aantal leuke sets gemaakt met behang, accessoires en meubels.

VT-Wonen-en-Design-Beurs

Deze canvas kaarten komen van More Than Canvas. Ik spotte ze voor het eerst op Instagram een hele tijd geleden en gelukkig werden de kaarten op de beurs verkocht. Ik heb er meteen een aantal gekocht!

VT-Wonen-en-Design-Beurs
VT-Wonen-en-Design-Beurs
VT-Wonen-en-Design-Beurs

Wederom een leuke stand van BasicLabel, een woonwinkel met verschillende interieur merken. Ik ben wel fan van deze stoere bureaus en deze leuke witte trolley. Had ik maar meer plek in huis…

VT-Wonen-en-Design-Beurs

Een klein maar opvallende stand van Butik Living. Een super leuk merk met een collectie van stoelen, tafels, kasten, verlichting en woonaccessoires.

Na deze stand liep ik tegen het huis van VT Wonen aan. Een prachtige stand met heeeeel veel inspiratie!

VT-Wonen-en-Design-Beurs
IMG_7202
IMG_7203
IMG_7204
VT-Wonen-en-Design-Beurs
IMG_7209
IMG_7210
VT-Wonen-en-Design-Beurs
IMG_7213
VT-Wonen-en-Design-Beurs
VT-Wonen-en-Design-Beurs
IMG_7245
VT-Wonen-en-Design-Beurs
IMG_7250
VT-Wonen-en-Design-Beurs

Wat mij vooral opviel op de VT Wonen en Design Beurs was dat er heel veel gebruik werd gemaakt van groen. Planten en bloemen kwamen overal terug. Niet alleen echt groen maar ook in de vorm van patronen, stoffen en posters. De botanische trend lijkt echt heel erg hot te zijn op het moment.

Zouden we met z’n allen weer terug naar de natuur willen? Hebben we in onze drukke levens misschien wat meer behoefte aan de natuur? Aan frisse lucht? Terug naar de basis?

IMG_7215
Het huis van Ariadne at Home sprak me ook heel erg aan. Ik koop het tijdschrift eigenlijk nooit maar de stand vond ik erg inspirerend.  
IMG_7218
IMG_7219
IMG_7220

Een leuke combi van hout, blauw en sierlijke vormen en materialen. De volgende stand knalde van de vele kleuren, gekke accessoires en verlichting. 

IMG_7223
IMG_7225

Als je ooit op zoek bent naar gave Vegas Lights dan heb ik het perfecte adresje voor je: Spoor 38. Een aanbieder van originele, industriële en vintage meubels, accessoires en verlichting.

IMG_7227

De leukste verrassing van de woonbeurs vond ik de stand van LisLoves. Een merk met prachtige producten uit verre landen. Prachtige vloerkleden en dekens met mega grote ‘kwasten’ aan de uiteinden. Ze verkoopt ook producten voor op de kinderkamer. Mijn oren begonnen meteen te klapperen.

IMG_7229
IMG_7230

De stand van Eigen Huis en Interieur stond er natuurlijk ook. Het leuke aan hun stijl is dat het vaak iets minder concreet is, iets meer design en wellicht ook iets vager. Je kunt je vaak afvragen hoe ze een stijl bedoelen, of je het 1 op 1 moet nemen of dat het met een knipoog gedaan is. Hoe dan ook, ik vond het erg mooi!

IMG_7231
IMG_7232

En dan nog wat sfeerbeelden van de beurs en stands die mij aanspraken. Ben jij ook geweest? Ik hoor heel graag wat je ervan vond!

IMG_7233
IMG_7235
IMG_7243
IMG_7244
IMG_7217

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!