De meisjeskamer: gezelligheid & kleurtjes!

by | feb 26, 2016 | Baby dingetjes, Interieur en Design, Interieur Inspiratie, Lifestyle | 0 comments

Tegenwoordig moet elk kind een eigen kamer hebben, maar waarom eigenlijk? We sliepen vroeger toch ook vaak met meer kids op 1 kamer? Een beetje keten en gezelligheid kan echt geen kwaad. Deze super gezellige meisjeskamer is daar een goed voorbeeld van. Ashley, moeder van 3 jongens en 2 meisjes, is een bezig bijtje. Ze houdt ervan creatief bezig te zijn en ze houdt een leuk blog bij over haar leven als gezin en op vakantie. Ze maakt ontzettend veel mooie foto’s met haar diverse camera’s dus genoeg om naar te kijken op haar blog. Net zoals de meisjeskamer dus.

De jongens delen een kamer en de meisjes delen een kamer. Het werd tijd om de meisjeskamer weer eens opnieuw in te richten en ze wilde graag dat haar dochters daar iets in te zeggen hadden. Het moest immers hun kamer worden. Een van de twee dochters wist al helemaal hoe ze de kamer wilde gaan inrichten en hielp haar moeder bij elke stap. Dit is het eindresultaat van de super kleurrijke, gezellige en knusse meisjeskamer geworden.

Tadaaa.. een meisjeskamer!

Het is een kleine kamer maar de meisjes hebben er alles. Een mooi stapelbed, heel veel leuke kleurtjes en stofjes, een eigen keuken om in te spelen, veel poppen en boeken, mooi behangetje op de muur en veel plek om te spelen. Wat willen ze nog meer, niet waar?

Kijk voor alle producten uit deze meisjeskamer op de website van Ashley.

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!