Een paar weken geleden kocht ik een heerlijk zacht en vrolijk dekentje van Fabulous Goose. Eenmaal uitgepakt kwam ik er pas echt achter wat voor een fijne kwaliteit dekentje het is. Nu ik toch wel fan ben geworden van Fabulous Goose ben ik eens verder gaan kijken wat ze allemaal hebben.

IMG_0911

De collectie van Fabulous Goose bestaat dus uit meer dan baby dekens. Ze verkopen prachtige dekens voor in de woonkamer op de bank, voor in de slaapkamer, leuke kussens en spreien. De producten zijn allemaal gemaakt van lokale materialen en in of rondom Zweden. Je koopt dus geen China dekentje!

Fabulous-Goose-03

Dat vind ik zelf toch wel belangrijk omdat ik het dekentje veel zal gaan gebruiken. Het moet gemaakt zijn van goede kwaliteit materialen maar ook betrouwbaar zijn. Ons babykamertje is nog lang niet af. De meubeltjes worden nog gemaakt dus ik kan je nog niet laten zien hoe het dekentje in onze babykamer staat, maar dat zal niet meer lang duren.

Daarom kijken we nu eventjes naar de andere mooie producten van Fabulous Goose die ook geschikt zijn voor in onze kamertjes.

Fabulous-Goose-01

De Scandinavische interieur stijl is geheel doorgevoerd in de product foto’s van Fabulous Goose.

Fabulous-Goose-02

De Frozen collectie is perfect voor in de woonkamer of slaapkamer door het geometrische patroon en neutrale kleuren. Heerlijk warm en comfortabel!

Fabulous-Goose-04

Zeker tijdens de winter is het een goed idee om een extra dekentje te hebben op de bank of in bed. Het kan namelijk best wel frisjes worden. Afgelopen dagen is het zelfs al 5 graden in de nachten. Best frisjes!

Fabulous-Goose-05

Bekijk hun website voor meer leuke producten! Deze post is niet gesponsord, ik ben gewoon erg onder de indruk van de kwaliteit en design van Fabulous Goose.

Fabulous-Goose-06

Images by Fab Goose.

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!