Hallo, ik ben Claudia, de oprichter en schrijver van DesignClaud. DesignClaud is een blog over interieur, design en lifestyle. Ik ben een design liefhebber, interieurarchitect, blogger, illustrator van posters en stylist met een diploma in interieurarchitectuur en styling. Mijn passie voor interieurs begon toen ik jong was. Ik vond het heerlijk om mijn kamer elke week te veranderen, om perspectief tekeningen te maken en om mijn eigen tijdschriften te knippen en plakken. Toen ik ouder werd, breidde de interesse in interieurs zich uit tot een interesse in design en architectuur. Ik besloot om de opleiding Interieur en Styling te gaan volgen aan het Sint Lucas in Boxtel. Na deze vierjarige opleiding verhuisde ik naar Maastricht om daar Architectonische vormgeving te gaan studeren aan de Academie van Beeldende Kunsten.

Daarnaast is een andere passie van mij reizen. Mijn allereerste grote reis was toen ik in 2010 naar Australië en Nieuw Zeeland vertrok voor 7 maanden. Daarna wilde ik natuurlijk nog meer reizen en vertrok ik in 2012 samen met mijn vriend op wereldreis. We reisden bijna twee jaar lang over de wereld, van land naar land en van continent naar continent. Dit was het moment dat ik begon met bloggen op DesignClaud en eigenlijk mijn eigen business begon. De blog werd een plek om mijn reiservaringen te delen en te schrijven over de mooiste architectuur, interieurs en designs. Daarnaast startte ik in 2014 met het tekenen van posters, die ik verkocht via Etsy. Het begon met posters van plekken waar we geweest waren zoals Nieuw Zeeland en werd later een collectie van interieur posters met teksten, kinderkamer posters en nog veel meer.

DSC_3670

Zuid Australië 2014

DSC_6957

California 2014

Begin 2015 veranderde het leven op een positieve manier. Ik werd voor het eerst moeder, van een dochtertje. Een grote verandering in mijn leven met vooral veel mooie momenten en vernieuwing. Op dat moment wist ik zeker dat ik mijn vrijheid als schrijver, blogger en illustrator niet meer kwijt wilde en besloot ik toch echt voor mezelf te beginnen. Ik registreerde DesignClaud bij de KvK en werk sindsdien voor mezelf. Ik vind het heerlijk om zelf te kunnen bepalen wanneer ik werk, waar ik werk en wat voor een werk ik doe. Reizen, creatief bezig zijn, interieurs en styling brengen mij veel plezier en geluk. Het verkopen van mijn posters is een deel van mijn business die hard groeit en waarmee ik mijn eigen vrijheid kan behouden. Zo vind je mijn posters bijvoorbeeld hier in mijn eigen shop maar ook op Bol.com, Markita en sinds kort ook op Amazon. December 2016 zal ons volgend kindje komen en zal de tijd nog schaarser worden om te werken in het begin. Ik hoop te kunnen blijven bloggen op vaste basis en anders jullie op de hoogte te houden via mijn Instagram account. Ik ben ook te volgen op TheStyleBox waar ik wekelijks drie keer een blog post schrijf over interieur en design. Tot gauw!

Veel liefs, Claudia

DesignClaud

Westbroekse Binnenweg 56 c25
3612 AJ Tienhoven
Mobile: 06-24215437
E-mail: info@designclaud.nl

BTW nummer: NL157001519B01
KvK nummer: 60813296

Pin It on Pinterest

Share This

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

Met rubrieken zoals:

- Interieur en Tuin inspiratie

- "Wonen in een...." bijzonder huis/voertuig of ander bouwwerk

- Het dagboek van een moeder

En nog véél meer!

Bedankt voor het inschrijven!

%d bloggers liken dit: